Irodalmi Diszkó – ÚSZÓINK – Kiss Georgina

Kiss Georgina vagyok, foglalkozásomat tekintve gimnáziumi magyartanár. A kortárs irodalom mindennapi életem része, nemcsak mert szépirodalmat, kritikákat, tanulmányokat olvasok és írok, hanem mert a közelembe kerülő fiatalokkal is sokat beszélgetünk kortárs művekről, sőt írásszakkört vezetek és a városi líraműhelynek is tagja vagyok. Az Irodalmi Diszkó az egyik legklasszabb, legsűrűbb, legszínesebb irodalommal foglalkozó programsorozat a városban. Rendkívül fontosnak tartom, hogy legalább egy évben egyszer legyen alkalmunk ilyen koncentrátumban élvezni műveket és beszélgetéseket. Szeretném idén lehetőségeimhez mérten megvalósuláshoz segíteni az Irodalmi Diszkót. Egy íróért két hossz leúszását vállalom – vagy a vírushelyzet miatt cserébe minden forintért egy grammot megemelek. Azaz 60000 gr-ot, vagyis 60 kg-t fogok egyszerre megemelni holt súlyként, ha elérem a kitűzött célt. Azaz a kitűzött célom 60.000 Ft-nyi támogatás.

115.83% növekedés
69 500 Ft adományozva, cél összeg: 60 000 Ft