Irodalmi Diszkó-ÚSZÓINK-Szabó Attila

Szabó Attilának hívnak. Pécsett születtem, azóta is itt élek. A város sokszínű múltja, és annak megörökölt, kézzelfogható kulturális értékei, a belváros hangulata, a Mecsek erdeinek változatossága és szépsége marasztaló erővel hatott s hat rám mind mai napig.  Hasonló erővel hatott rám az itt élő rengeteg kedves ember és ismerős, a sok barát. Az, hogy a városban mindig történik valami. Hiszen Pécs azért is klassz hely, mert itt programokban sosincs hiány. Rengeteg kulturális intézmény, szellemi műhely, értékes és kreatív ember gondoskodik minderről. Nem csak rendezvényszervezőként kötődöm ezer szállal a kultúrához – szabadidőmben aktív fogyasztója, sőt, élvezője is vagyok, ha szabad ilyet mondanom. Ha nem is teljes rendszerességgel, de a kezdetektől részt vettem az Irodalmi Diszkó programjain. A hazánkban egyedülálló programsorozat szervezői ügyesen ötvözték az irodalmi beszélgetéseket koncertekkel, zenés-táncos partikkal, kiállításokkal. Mindezt a fiatalabb korosztályok körében népszerű, belvárosi kávézókba szervezve, ahol egy forró tea vagy egy pohár bor kíséretében beszélgethettek költők, írók, helyi kultúrpotentátok. A Tititában elindult, majd a Nappaliban felnőtté vált programsorozat sorsa most kérdésessé vált, és ennek nem örülök! Így természetesen vállaltam a szervezők azon kérését, hogy adománygyűjtéssel járuljak hozzá ahhoz, hogy a jövőben is legyen Irodalmi Diszkó. Kérlek, ha szerény összeggel, de Te is segítsd mindezt! Köszönöm! Remélem, sikerül összegyűjtenem e cél érdekében 100.000 Ft-ot. Amit ezért cserébe vállalok: amint összejön a tervezett adomány, eléneklem a Vidróczki híres nyáját a Zsongor kőről, éjfélkor a cserkútiak legnagyobb örömére.

65.00% növekedés
65 000 Ft adományozva, cél összeg: 100 000 Ft