-Napüdvözlet Egészségmegőrző és Életmód Egyesület-Úszóink-Eigner Eszter

Eigner Eszter vagyok, a Napüdvözlet Egyesület támogatója- sportkövete. Végzett testnevelő tanárként- labdarúgó edzőként és egyetemi oktatóként a mindennapjaim része a sport az egészséges életmód. Célom, hogy kisgyermekkortól egészen a felnőtt korig megismertessek minél több embert ezzel a szemlélettel, és a fizikai aktivitás fontosságával. Ehhez kapcsolódik hozzá az egyesület kereteiben a lélek harmóniája is, mely elengedhetetlen a teljes egység megteremtéséhez. Amikor az egyesület megkeresett a követi pozícióval örömmel mondtam azonnal igent, hiszen az általuk végzett munkával és szellemiséggel rögtön azonosultam. Terveik között szerepel a Pécs-Vasasi CSÍ Park létrehozása, amely minden eleme a helyiek egészségtudatosabb életmódját hivatott szolgálni. Vállalom, hogy az adománygyűjtés ideje alatt és a zárórendezvényen is közösen sportolok az egyesület által szervezett programokon, valamint szívesen tartok sportfoglalkozást a helyi gyermekek számára. LEGYEN A MOZGÁS ÉS AZ EGÉSZSÉG ÖRÖME MINDENKIÉ!

9.33% növekedés
7 000 Ft adományozva, cél összeg: 75 000 Ft