-Napüdvözlet Egészségmegőrző és Életmód Egyesület-Úszóink-Sólya Mónika

Sólya Mónika vagyok, a Napüdvözlet Egyesület alelnöke, alapító tagja. Hétköznapjaimon területi képviselő vagyok egy magyar cégnél. A Napüdvözlet Egyesülettel már 10 éve munkálkodunk azon, hogy a helybéliekkel és tágabb környezetünkkel megismertessük az egészséges életmódot, a mozgás örömét, illetve a közösség számára értéket teremtsünk. Mindezt tesszük a jóga, a túrázás, a foci illetve egészségnapok, különböző foglalkozások szervezésével. Most a közösség minden tagja által bármikor használható kültéri fitness park – Csí- park létrehozásán dolgozunk. A már meglévő első elem mellé szeretnénk további eszközöket telepíteni. Kérem barátaimat, ismerőseimet, hogy adományaikkal segítsék a cél megvalósulását. Ezen időszak alatt 100 000 Ft-ot szeretnék összegyűjteni az egyesület részére. Vállalom, hogy ezen időszak alatt együtt sportolok az adománygyűjtő követekkel. LEGYEN A MOZGÁS ÉS AZ EGÉSZSÉG ÖRÖME MINDENKIÉ!

111.00% növekedés
111 000 Ft adományozva, cél összeg: 100 000 Ft