Pécs Bike Maffia – Úszóink – Halász Amadé

Halász Amadé vagyok, a PBM úszónagykövete. Mindig örömmel figyeltem, ahogy a PBM önzetlenül segít rászoruló családoknak, és a támogatás közvetlenül oda érkezik, ahol szükség van rá. Meghatározó élményem a PBM-el – azon túl, hogy nagyszerű barátokra tettem szert –, hogy egy alkalommal megkóstolhattam a kiszállításra váró chilis babot. Tökéletes volt szerintem. Minden benne volt.  Az úszás egy régi mumus számomra. Hároméves koromtól vittek a szüleim úszni, de sikeresen ellenálltam. Gyerekkoromban évekig kajakoztam úszni tudás nélkül, majd gimnazistaként megtanultam „úszni” magamtól; könyvből. Ezt a tudást csiszolgattam évekig közepes eredménnyel, végül négy éve beiratkoztam egy úszótanfolyamra, és azóta heti 2 edzésen veszek részt. Gyors nem lettem, de kitartóan tudok úszni akár órákon át. Rövid távú quadrathlon versenyen is indultam párszor, de a mostani kihívás más. Ez lesz az első alkalom, hogy csak egy szám vár rám: az úszás. Állok elébe!  Támogassatok engem, vagyis a PBM-t, és rajtuk keresztül néhány rászoruló családot, hogy ők is ehessenek a finom chilis babból!

30.00% növekedés
30 000 Ft adományozva, cél összeg: 100 000 Ft