Élő Adás 2020.

Alapítványunk idén második alkalommal ún. ÉLŐ ADÁS adománygyűjtő estet szervez 2020 november 12.-én a Reggeliben (7621 Pécs, Király utca 23-25.)

Van egy kellemes terem, vannak meghívott pécsi polgárok, van műsorvezető, aki segít a jó hangulat és játékosság megteremtésében, van 3 jó helyi ügy és azt megvalósítani kész közösség, amelyek érdemesek a támogatásra. A projekt szóvivői 6-6 percben bemutatják elképzeléseiket – Mit tudnának elérni, ha kevesebb, ill. ha több ill. ha még több (3 forrásszint megjelölésével) támogatást tudnának gyűjteni – és újabb 6-6 percben válaszolnak a közönség kérdéseire. Ezután elhagyják a helyszínt, s a műsorvezető irányításával elkezdődik az adománygyűjtés ismétlődő körökben, minden projektnek külön-külön. A meghívást elfogadó vendégek a regisztrációval együtt vállalják, hogy az este folyamán minimum 10.000,- Ft-ot mindenképp felajánlanak. A felajánlásokat a keresztnevük bemondásával jelzik. Az adott állást kivetítő képernyőn követik a résztvevők. A támogatást vállalók az est végén jelzik felajánlásaik eljuttatásának a módját.

Várunk szeretettel és adományozó kedveddel november 12-én a Reggelibe!