Csabai Közösségi Alapítvány

A Csabai Közösségi Alapítvány kuratóriuma olyan elkötelezett békéscsabai lakosokból áll, akik szívügyüknek tekintik városuk fejlődését és közösségi életének fellendítését. Tagjaink között kulturális szakemberek, pedagógusok és helyi vállalkozók egyaránt megtalálhatók, akik hisznek abban, hogy a közösségi összefogás képes valódi változást hozni. Célunk, hogy olyan közösségi kezdeményezéseket támogassunk, amelyek előmozdítják Békéscsaba társadalmi és kulturális életét, erősítik a helyi összetartozást, és elősegítik a fenntartható fejlődést.

Azért gyűjtünk adományokat, mert hisszük, hogy a helyi erőforrások és támogatások a legjobban képesek szolgálni a helyi közösséget. Az adományozás ereje abban rejlik, hogy közvetlenül azokhoz a kezdeményezésekhez juttatja el a támogatást, amelyek valóban fontosak a város lakói számára. Az adományok segítségével olyan projekteket indíthatunk el, amelyek nemcsak most, hanem hosszú távon is javítják Békéscsaba közösségi életét.

A pályázati alapunkkal olyan programokat és projekteket szeretnénk támogatni, amelyek hozzájárulnak a helyi közösségek fejlődéséhez és megerősítéséhez. Célunk, hogy Békéscsaba ne csak élhető város legyen, hanem egy aktív, összetartó közösség is, ahol mindenki megtalálhatja a helyét és hozzájárulhat a közös jóléthez.

Miért indulunk a Swimathon kampányon?

A Swimathon egy különleges adománygyűjtő esemény, ahol sportolással és közösségi összefogással gyűjthetünk támogatást. A kampány során nem csak a pénzgyűjtés a cél, hanem az is, hogy felhívjuk a figyelmet a közösségi összefogás fontosságára. Hiszünk abban, hogy ha együtt dolgozunk és közösen támogatjuk városunkat, akkor valódi, tartós változást érhetünk el.

Támogass minket, hogy közösen formáljuk városunk jövőjét!