ELSTARTOL A CIVIL PULZUSHOZ KAPCSOLÓDÓ FOTÓPÁLYÁZAT SOROZATUNK!

A Civil Pulzus pályázat keretein belül a Pécsi Közösségi Alapítvány a 4 szelfihez kapcsolódóan 4 díjazott fotópályázatot hirdet.
A fotópályázat témája a civilség, a civil lét Pécsett. A fotópályázat során elkészült képekkel szeretnénk tisztelegni a pécsi civil szervezetekben tevékenykedő emberek, csoportok előtt.
A fotópályázat során készült képekkel szeretnénk elérni azt is, hogy a pécsiek megismerjék azokat az embereket, csoportokat, akik önzetlenül másokért, a városért dolgoznak.

A fotópályázatokkal kapcsolatos információkról, eredményekről folyamatosan tájékozódhatsz itt honlapunkon, vagy facebook-oldalunkon.
A fotópályázatokban szakmai partnerünk a Fotoplus, akinke nagyon köszönjük ezt a remek lehetőséget az együttműködésre!

#PécsSzelfi2023 FOTÓPÁLYÁZAT

Mikor? 2023. szeptember 1. és október 1. között.
Légy kreatív és mutasd meg, mi az, ami a hétköznapjaidat különlegessé teszi!

#PécsSzelfi2023 FOTÓPÁLYÁZAT – Portré, szelfi, vagy csoportkép! – Pillanatkép Rólad, Rólunk! – Ahogy Te látod!
Legyen tudatos, legyen „lelke”, próbálj egyedi látásmódot belevinni a fotódba! Légy kreatív és mutasd meg, mi az, ami a hétköznapjaidat különlegessé teszi! Ez egy különleges lehetőség, hogy mi Pécsiek megmutassuk életünk, mindennapjaink, munkánk sokszínűségét az utókor, egymás és Magyarország számára.
Az elkészült képek lenyomatok lesznek az utókor számára Pécsről, Pécsiekről. Légy részese ennek a különleges pillanatnak. Ne csak mondd, mutasd is! Hajolj közelebb!

Pillanatkép 2023 őszéről! Rólad, Rólunk, Pécsről, Pécsiekről! Nem csak fotósok részére!

Pályázni szakmai partnerünk, a Fotoplus oldalán, az alábbi linken lehet:
https://www.fotoplus.hu/PecsSzelfi2023?fbclid=IwAR3iqQ4IaTdJKX4OsA-dTY67jzdyfFiN8pF9LFxu1uz-W4V4nQEH44-EHCs

NYITÓRENDEZVÉNY

Szeptember 13-án egy fantasztikus nyitórendezvénnyel startolt a #PécsSzelfi2023 fotópályázat-sorozatunk!
Közel 60 résztvevővel, igazán jó hangulatban három órát tölthettünk két generációt képviselő ismert pécsi fotósok társaságában, és fürdőzhettünk szakmai tudásuk legjavában!
Rendezvényünk fő célja a CIVIL PULZUS pályázatunkhoz kapcsolódó, nemsokára induló fotópályázat-sorozat megismertetése volt.
Ehhez kapcsolódóan rengeteg profi és amatőr fotós által készített kép készült a pécsi civil szervezetek rendezvényen megjelent képviselőiről.
Nagyon köszönjük szakmai partnerünknek a ➡ Fotoplus -nak⬅️ azt a rengeteg energiát és gondos figyelmet, amit a program szervezésébe beletett!
Megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhatunk ebben a projektben!