MOSTJÓ a duó formációnk neve.
Németh Andrea énekes és Horváth Sándor zeneszerző, dalszövegíró, gitáros, szájharmonika, népi muzsikusok vagyunk. Mindketten pedagógusként dolgozunk, régóta gyerekekkel foglalkozunk. Közel 10 éve töretlen a barátságunk, s ez nagyban segíti a harmonikus zenei munkásságunkat is. Gördülékenyen, vidáman, és feszültségmentesen tudunk egymás társaságában dolgozni. Dalszövegeink és vidám lüktetésű dallamaink olyan hétköznapi emberekhez szólnak, amilyenek mi is vagyunk. Napi szituációkról, szeretetről, kedvességről, barátságról, szerelemről énekelünk. Célunk, hogy dalaink közvetítésével a koncertjeinkre látogató emberekkel együtt egy olyan közösséget építsünk, melyben, legalább abban az egy-két órában képesek legyünk a napi problémákat levetkőzni, ezáltal kikapcsolódni, kicsit átszellemülni egy szeretetteljesebb világba. Mi ezt valljuk, és koncertjeinken ezt az életérzést, ezáltal hitelesen át tudjuk adni az odalátogató embereknek.

Nagyköveti szerepet vállaltunk a Swimathon országos, közösségi adománygyűjtő kampányban.
A kampányban Tatabányán létrejövő ITT-HON Közösségi Alapítványnak, azaz az ITT-HON-KÁ-nak gyűjtünk. Lelkesítő számunkra a közösségi alapítványok tevékenysége, az ITT-HON-KA elindulása.
Valljuk, hogy ITT-HON, – azaz Tatabányán – tenni és lenni jó!
Az ITT-HON-KA a Tatabányán élő emberek és közösségeik céljainak megvalósulását támogatja, ami az egész város javát szolgálja. A közösségi alapítványok, így az ITT-HON-KA is helyi adományokat gyűjtenek és ösztönzik a helyi kezdeményezések megvalósulását, a közösségeket.

Nagykövetként azt vállaltuk, hogy a kampány során a megosztjuk a dalainkat osztunk meg veletek, mégpedig úgy, hogy minden dalhoz megosztjuk a hozzá kapcsolódó kalandot, érzést. Ahogy mi is adunk magunkból egy kicsit, úgy várjuk, hogy ti is adjatok magatokból egy kicsit. Hogy ne csak mi gyarapodjunk, hanem veletek együtt az ITT-HON-KA is!
Vállaljuk, hogy minden 5.000Ft és azt meghaladó adományozónak mi is adományozunk. Mégpedig magunkból egy kis darabot és a kampányunk végén adományozói estet szervezünk, ahol mi is és barátaink is fellépnek majd.

Tartsatok velünk Ti is!
A vállalt összeg: 100.000Ft

Köszönjük a támogatást!

• Kategória:Swimathon 2024
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

• 0 Ft

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

2%
Köszönjük! Jelenleg 2%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

1 fő