54 éve, hogy Tatabányán megláttam a napvilágot, és bár 28 éve már máshol élek, én bizony tatabányai lány vagyok!
Minden, ami a gyermekkort, fiatalságot jelenti számomra, az Tatabánya!

Hiszem, vallom, hogy azok a helyek adják az életünkhöz a legerősebb alapokat, ahol gyökereink vannak.

Saját céget a MEMFO Kft-t irányítom már több, mint 25 éve, azaz tapasztalt vállalkozó, gyártó és munkáltató vagyok egyszemélyben. Bár szakmám, iskolám van több, amivel én foglalkozom, az az EMBER!

Minden termék, szolgáltatás, cél és döntés mögött ott van az ember a maga történetével, tapasztalataival, örömeivel, fájdalmával, és éppen ezért annak érdekében, hogy bármilyen együttműködést eredményesen tudjunk megvalósítani, bele kell tudnunk képzelnünk a másik ember nézőpontjába. Akkor sikeres egy együttműködés, ha a résztvevők látnak, éreznek hasonlóságot egymásban. Hasonló értékeket, élethelyzeteket, gondolatokat.

25 éve zászlómra tűztem a megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő személyek foglalkoztatásának segítését, ugyanakkor 30 éve kisebb nagyobb közösségfejlesztői munkákban együtt dolgozva civil szervezetekkel, területi önkormányzatokkal ez a tapasztalatom megerősödött.

Látom és tapasztalom, hogy az emberek jók, és segíteni, tenni akarnak és elsősorban a lakókörnyezetükben.

A kampányban a tatabányai ITT-HON Közösségi Alapítványnak, azaz az ITT-HON-KÁ-nak gyűjtök.
Az ITT-HON-KA pontosan úgy dolgozik Tatabányán, hogy összefogja a településért tenni akaró, célokat kitűző közösségeket és támogatja őket ezek megvalósításában. Ennek eredményeként munkájával nem csak egy közöséget, de az egész város javát is szolgálja. Szimpatikus számomra, hogy nem egy konkrét cél elérése, hanem a helyi közösségeket, az őket éppen aktuálisan érintő célok mentén működik, így az adományod tatabányai közösségek akut programjait fogja segíteni.

Nagykövetként azt vállaltam, hogy hetente 2 alkalommal feltárom izgalmas és talán a nagyközönség számára titkos emlékeimet és arra kérlek, ha van kötődésed, ezen törtnetekhez csatlakozz hozzám. Szeretném, ha hozzászólásokkal inspirálnál a tervem szerint 7-8 emléken túl még több emlék felidézéséhez, tegyük ezt együtt és juttassuk el posztjaimat és kommentjeidet minden magát TATABÁNYAI-nak valló barátunkhoz, annak érdekében, hogy támogatások gyűjtésével közösségi álmok teljesüljenek.

Terveim szerint az én személyes retro emlékeimet akár más a 70-es-80-as években felnövekő személy elmeséli, maximum más nevekkel, helyszínekkel, a lényeg, hogy minden tatabányai számára szerethető nosztalgikus, talán néha vicces kitekintésekkel készülök és természetesen vállalom ilyen mód a kitárulkozást is.

Ahogy mesélek és felidézem az emlékeimet, emlékeinket, úgy várom a támogatásotokat, hogy ne csak a nosztalgia örömében, hanem veletek együtt az ITT-HON-KA tevékenységében is osztozzatok!
Tartsatok velem Ti is!
Anyagi vállalás: 100 000 Ft

Köszönjük a támogatást!

  • Kategória:Swimathon 2024
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

    Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

    Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

    Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

  • 0 Ft

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

2%
Köszönjük! Jelenleg 2%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

1 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

1967 Ft

Támogatók 💘

  1. Név: Monostori Éva
    • Támogatás összege:

      1967 Ft

    • Megjegyzés: Én innentől kapcsolódom Tatabányához. Betettem az indítókulcsot és elfordítottam. Van gyújtás, tehát hajrá Gabi, nyomd meg a gázpedált! :)