We’re a group of 6 International students (from China, Brazil, and Indonesia) who are currently volunteering at the Pécs Community Foundation (Civil Közösségek Háza). We think that it is wonderful that the residents and communities in Pécs are able to come together and unite to raise funds for an important cause. Homelessness is an issue that we all can relate back to our respective countries of origin, so to see people raising awareness and taking actions to help people who need one of the most basic needs, a home, is a cause that we are very happy to support.

Additionally, „We All Need Home” promotes collaboration among governments, NGOs, and communities, working to ensure that all individuals—especially marginalized groups—have access to safe and stable housing. Recognizing that secure housing is linked to improved health, education, and economic stability, this initiative is vital for enhancing overall community well-being and resilience, driving meaningful change and fostering a sense of belonging for all.

Mi egy nemzetközi (kínai, brazil és indonéz), hat diákból álló csoportot alkotunk, akik jelenleg a Pécsi Közösségek Háza önkéntesei. Csodálatosnak tartjuk, hogy a pécsi lakosok és közösségek össze tudnak fogni, hogy forrást gyűjtsenek egy fontos ügy érdekében. A hajléktalanság olyan probléma, amelyet mindannyian származási országunkhoz is köthetünk. Örömmel támogatjuk azokat, akik felhívják erre a figyelmet és olyan lépéseket tesznek, melyek segítenek az embereknek az egyik legalapvetőbb szükségletük, az otthonuk megteremtéséhez.

Ezen túlmenően, a Lakni Kell az önkormányzat, a civil szervezetek és a közösségek közötti együttműködést segíti elő, és azon munkálkodik, hogy minden egyén – különösen a marginalizált csoportok – hozzáférjen a biztonságos és stabil lakhatáshoz. Felismerve, hogy a biztonságos lakhatás az egészségügy, az oktatás és a gazdasági stabilitás javulásával függ össze, ez a kezdeményezés létfontosságú a közösség általános jólétének és ellenálló képességének javításához, érdemi változás előmozdításához és mindenki számára az összetartozás érzésének előmozdításához.

A vállalt összeg: 200.000 Ft

Köszönjük a támogatást!

  • Kategória:Swimathon 2024
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

    Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

    Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

    Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

  • 0 Ft

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

0%
Köszönjük! Jelenleg 0%-ka gyűlt össze 200000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

200000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

0 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

0 Ft

Támogatók 💘