A Pitypang Tánciskola az a hely, ahol bárki el- vagy újrakezdheti, folytathatja, tökélyre viheti tanulmányait, egy elfogadó közösségben önfeledten élheti meg azt, amit számára a mozgás és a tánc jelent, és óráról órára saját ütemében fejlődhet művészeti vezetőnk, Markó Éva gondos szakmai felügyelete mellett.

A pécsi suli lelkes tanulójaként idén is vállaltam, hogy nagykövet leszek, hogy megosszam a tánc világa iránt érdeklődőkkel az intézmény nagy terveit.

Az iskola nemes célja, hogy mindenki megismerhesse a felnőtt táncoktatás, és az együtt mozgás csodáját ingyenes órák keretében, illetve ismét lehetőség nyíljon a tavaly először megvalósuló, és rögtön óriási sikert arató II. Pitypang Táncfesztivál megrendezésére.

Az esemény egyedülálló az országban, hiszen ez az első kizárólag felnőttek és kiemelten szeniorok számára szervezett fesztivál és minősítő verseny. Szeretnénk, ha a hagyomány tovább folytatódhatna, és minél többen összegyűlhetnénk a táncot ünnepelve.

A Pitypang Tánciskola céljainak eléréséhez 20 ezer forintot szeretnék összegyűjteni.

Köszönjük a támogatást!

  • Kategória:Swimathon 2024
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

    Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

    Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

    Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

  • 0 Ft

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

35%
Köszönjük! Jelenleg 35%-ka gyűlt össze 20000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

20000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

2 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

7000 Ft

Támogatók 💘

  1. Név: Wéber Tilla
    • Támogatás összege:

      2000 Ft

    • Megjegyzés:
    • Támogatás összege:

      5000 Ft