Agrármérnök, lótenyésztő szakmérnök és vegán séf vagyok.
„Tradíció és innováció”‘- ez lehetne életem egyik mottója. Fontosak számomra a hagyományok, a gyökerek és mindemellett szeretem a kihívásokat, az újításokat is, alternatív szemlélettel megközelíteni a dolgokat. Folyamatosan fejlesztem magam, testileg-lelkileg a harmóniára törekszem. Idén elvégeztem egy vegán és gluténmentes séfkurzust is, és az „Év mentes séfje” lettem amatőr kategóriában.
Négy gyermekes anyaként és magamat is folyamatosan fejlesztő szakemberként is látom a fontosságát a tanulásnak és a képességeink fejlesztésének, ezért nagy örömmel álltam a CETKA 2024/2025-ös tanévben elinduló „Közös cél” ösztöndíjprogram célkitűzése mellé. Vállalásom, hogy minden héten egy-egy nemzet konyhájából hozok valamilyen tradícionális ételreceptet egy kis csavarral, amit könnyűszerrel otthon is készíthetsz.

A legtöbbet adományozókat pedig meghívom egy közös „fika”-ra😊

Célom: 100.000 Ft.

Köszönjük a támogatást!

• Kategória:Swimathon 2024
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

• 0 Ft

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

20%
Köszönjük! Jelenleg 20%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft