Egri Közösségi Alapítvány

Az Egri Közösségi Alapítványt 2021 nyarán hozta létre 10 elhivatott egri állampolgár. Olyan helyi kezdeményezéseket támogatunk, melyek erősítik a közösségeket, így együtt tesszük Egert egy jobb, élhetőbb izgalmasabb várossá. Az Alapítvány célja a közösségek társadalmi felelősségvállalásának ösztönzése, az aktív állampolgárság és az adományozói kultúra erősítése, és így az Egerben és környékén élők életminőségének javítása. A cél eléréséhez az Alapítvány aktívan gyűjt adományokat, miközben helyi erőforrásokat, cégeket és magánszemélyeket von be kezdeményezéseibe. A Swimathon egy csodás lehetőség, hogy tovább építsük társadalmi bázisunkat, pénzadományt gyűjtsünk nagyköveteink segítségével 2025 évi támogatási programunk megvalósításához.

Az Esély Alap keretében most lehetőséged van támogatni azokat a civil szervezeteket és közösségeket Egerben, amelyek elkötelezetten segítik a fogyatékkal élő fiatalokat, gyerekeket és családjaikat. Számukra a mindennapok sokkal több kihívást jelentenek, mint az átlagembernek, de Te most esélyt adhatsz nekik egy jobb életre.

Hiszünk abban, hogy közösen változást hozhatunk. Az összegyűlt adományokból jövőre helyi kezdeményezéseket támogatunk, amelyek fogyatékkal élő egriek számára biztosítanak programokat, fejlesztéseket és közösségi lehetőségeket.

Segíteni sokféleképpen lehet – most például azzal, hogy pénzadományoddal hozzájárulsz az Esély Alaphoz. Minden egyes felajánlás közelebb visz minket ahhoz, hogy ezek a fiatalok és családjaik érezzék: nincsenek egyedül.

Légy részese a változásnak! Támogasd az Esély Alapot és adj esélyt a jövőnek!

Együtt. Érzünk. Együtt. Működünk.