Sziasztok! Eke Annamária vagyok Képző- és Iparművész, három csodás gyermek édesanyja. Három éve járok a Pitypang Tánciskolába, a Balett Alapú Tánctréningre. Az idei kampány alatt azt vállalom nagykövetként, hogy hetente háromszor megosztom veletek gondolataimat egy-egy „gyaki” után: – milyen tudást fejleszthetek a balett által 40 éves kor felett – hogyan változtatta meg az életem, és annak ritmusát ennek a mozgásformának rendszeres gyakorlása – milyen insirációkat és ajándékokat kaptam és kapok azóta is folyamatosan, Markó Éva, táncmesterünk által vezetett tréningeken. Minimum 50.000 forintot szeretnék gyűjteni, hogy minél többen kipróbálhassátok ezt a mozgásformát, és létrejöhessen a II. Pitypang Táncfesztivál Pécsett!

Köszönjük a támogatást!

• Kategória:Swimathon 2024
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

• 0 Ft

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

18%
Köszönjük! Jelenleg 18%-ka gyűlt össze 50000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

50000 Ft