Kedves ide látogatók és támogatók!

Én Pálinkás Anna Margaréta vagyok, és szeretném megosztani veletek a Pitypang tánciskola iránti különleges kapcsolatomat. Kiskorom óta az iskola tanulója vagyok, és ez a hely nem csupán a tánc, hanem a kreativitás és az inspiráció forrása számomra.
A balett kitartásra, kecsességre és önkifejezésre tanított. Bár néha abba kellett hagynom, mindig tárt karokkal vártak vissza. Az iskola sokszínűsége és támogató légköre mindig is példaértékű volt számomra, kapui nyitva állnak minden korosztály számára: kezdőknek és haladóknak, férfiaknak és nőknek, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Immár 2. éve, a Swimmathlon keretein belül szeretném, ha támogathatnátok a Pitypang tánciskolát, hogy segítségetekkel újabb fiatalok, felnőttek és örökfiatalok is átélhessék ezt a csodát!
Vállalásom a kampányom alatt: Az iskola és a tánc ihlette balerina állatokat és egyéb kézműves termékeket fogok készíteni eladásra + hetente legalább 1 balettórára járok.

Célom, hogy 50.000 Ft-ot gyűjtsek a Pitypang Művészeti Alapítvány javára, támogatva Markó Éva tanárnő odaadó munkáját, és buzdítani minden felnőttet, hogy próbálja ki a balett alapú tánctréninget.

Köszönöm a figyelmeteket és a támogatásotokat!

Remélem balett órán látjuk egymást,
Pálinkás Anna Margaréta

Köszönjük a támogatást!

• Kategória:Swimathon 2024
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

• 0 Ft

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

0%
Köszönjük! Jelenleg 0%-ka gyűlt össze 50000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

50000 Ft