A MI UTCÁNK 

Köles Ferenc előadás a Pécsi Közösségi Alapítvány javára
December 8. 19:00, Pécsi Nemzeti Színház N. Szabó Sándor terme
Köles Ferenc régóta elkötelezett és lelkes támogatója alapítványunknak. Szinte alig van olyan rendezvényünk, ahol jelenlétével és tehetségével ne emelné a eseményeink színvonalát!
Amellett pedig Köles Ferenc olyan igazi pécsi polgár, aki értékes tartalommal igyekszik megtölteni nap-mint nap a pécsiség fogalmát.
Sok szeretettel invitálunk erre az elgondolkodtató, szórakoztató, igazi „KölesFeris” előadásra, melyen a részvételeddel a feltöltődés mellett a Pécsi Közösségi Alapítvány munkáját is támogatod!
A támógatói jegy ára
5000 Ft
(mely magában foglalja a 2500 Ft-os színházi jegy árát is)
A helyedet az előadásra átutalással tudod megvenni, melyet az alábbi számlaszámra várunk (az utalásnál a megjegyzésbe írd be kérlek: „A mi utcánk”)
OTP 11731001-23113859
/A jegyedet az előadás előtt a színházban az N. Szabó Sándor terem előtti portánál tudod átvenni./
Egy kis ajánló az előadásról:
„Valahol a magyar vidéken, valamikor a múlt század végén kóválygunk ebben a többször átkeresztelt utcában, melyet hol Ságvárinak, hol Radnótinak neveztek el, bár lakói csak Görbe utcának hívják.
A panelrengeteg szűk ketreceiből az elhagyott faluba visszakényszerülő lakók, a szocialista nehézipar egykori munkásai a városba már csupán segélyért járnak, ha járnak. De inkább nem járnak. Maguk elől is elbújnak soha be nem fejezett házaikba, messze Istentől, közel saját, összeguberált poklukhoz, munka és méltóság nélkül. Mi maradt nekik?
A kocsma, a kannás bor, a mámor, a pultra könyöklő hülyeség, Béres szomszéd lánya. Dorogi lova, amint üvegből issza a sört.
És megmaradt az utca…”
Köszönjük, ha a jegyvásárlással támogatod munkánkat!