Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Fertály Katalin vagyok.
Bécsben diplomáztam operaének szakon.
17 éve élek Pécsen, azóta erősítem hangommal és karakteremmel a Pécsi Nemzeti Színház énekkarát.
Gyermekkoromat egy Somogy megyei településen, Kaposmérőben töltöttem, ott nem voltak az utcán kóbor állatok, majd 18 évesen Bécsbe költöztem, ahol az állattartási kultúra sokkal fejlettebb, mint Magyarországon, így először Pécsen szembesültem azzal, hogy milyen sok, rossz körülmények között élő, segítségre szoruló állat van a menhelyeken és az utcákon.
2012-ben fogadtam be Zsömikét, az első kutyusomat, a Misina menhelyről, aztán szinte minden évben gyarapodott a falkánk.
Jelenleg 5 kutyus és 2 cicus él velem.
Mindegyik nálam lévő kutya gazdisodása esélytelen, hisz betegek. Epilepsziás, szeparációs stresszes, pajzsmirigy beteg, bántalmazott, daganatos és nagyon idős kutyusok vannak nálam. Természetesen, hozzám kerülésükkor azonnal orvosi ellátásban részesültek, túl vannak a szükséges műtéteken és folyamatos gyógyszeres kezelést kapnak.
Az elmúlt 9 év alatt több, mint 600 állatnak segítettem szerető családot, új otthont találni, leellenőrzött helyre, örökbeadási szerződéssel és ivartalanítási kötelezettséggel.
Számomra a gazdikeresés mellett az állatok kezelése, oltása és ivartalanítása is az állatvédelemhez tartozik, így az elmúlt években kb. 400 kutyát és cicát ivartalanítattam.
A gazdira váró négylábúak ideiglenes befogadóknál várják az új gazdit.
Sajnos nagyon kevés önzetlen befogadó van, így folyamatosan keresek olyan állatszerető embereket, akik átmenetileg helyet tudnának biztosítani védenceimnek.
Természetesen az orvosi költségeket, élelmet én állom, az ideiglenes befogadó csak helyet kell hogy biztosítson.
A Déli Fekvés Rádióban a „Fogd a mancsom” állatvédelmi műsorban találkozhattok velem, ahol az állattartásról, az ivartalanítás fontosságáról, kutya, cica betegségekről és kezelésükről beszélgetünk, illetve a kedvenceinkkel való gördülékeny együttéléssel kapcsolatban szeretnék nektek segítséget nyújtani.
Kérlek adományaitokkal támogassátok a Déli Fekvés Rádió munkáját, cserébe október 16-án, a Hullámfürdőben, a ‘Swimathon Pécs 2021.” zárórendezvényén énekelek Nektek!

Köszönjük a támogatást!

Sajnáljuk. Ez az űrlap már nem elérhető.

10%
Köszönjük! Jelenleg 10%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

2 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

10000 Ft

Támogatók 💘

  1. Név: GÖMÖRI KATALIN CSILLA 
    • Támogatás összege:

      5000 Ft