Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Gáll Orsolya vagyok, vagyok, a Játszó-Tér Egyesület induló projektjének nagyköveteként szeretnék teljesíteni egy kihívást és egyben támogatókat mellénk állítani.
Miért vállaltam ?
Értelmiségi családunkban megszámlálhatatlan könyv húzta a könyvespolcokat, gyakran láttam a szüleimet és nagymamámat egy könyvvel a kezükben. Amint megismertem a betűket, én is azonnal könyvet kaptam a kezembe. A Már tudok olvasni sorozat „lóbetűi” után jöttek a pöttyös és csíkos könyvek, majd Jókai, Verne. Aztán gyakran előfordult, hogy a polcról olyan köteteket vettem le, amelyek még nem feltétlenül az én korosztályomnak szóltak. Ma is hiszek a Gutenberg galaxisban. Mindezen előzmények után nem csoda, hogy azonnal elvállaltam, hogy „Az olvasás menő!” elnevezésű irodalmi kalandjáték nagykövete legyek. S a bónusz, hogy a kalandjátékot a Játszó-Tér Egyesület szervezi. Hiszen a bennünk élő gyermek számára fontos, hogy játszhasson. Fejlődik a kreativitásunk, kiélhetjük játékos, vagy akár versenyszellemünket.
Nagykövetként vállalom, hogy adakozásra buzdítom kedves ismerőseimet a közösségi médiában, mégpedig azzal, hogy életem meghatározó könyveiről posztolok és őket is erre kérem. A legaktívabbak között pedig kisorsolok egy közös kávézós-könyvről-beszélgetős programot, vagy egy közös játékot a Játszó-téren. Szóval kihívásra fel, és gyűjtsünk össze 50 000 forint támogatást, erre a gyerekeknek szóló élményre.

Köszönjük a támogatást!

Sajnáljuk. Ez az űrlap már nem elérhető.

36%
Köszönjük! Jelenleg 36%-ka gyűlt össze 50000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

50000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

4 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

18000 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: Pungor Gábor
  • Támogatás összege:

   3000 Ft

  • Megjegyzés:
 2. Név: Decsi János
  • Megjegyzés:
 3. Név: Gáll Orsolya 
  • Támogatás összege:

   5000 Ft