Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

A swimathon egy hónapja alatt, idén legalább 80 km-t fogok Nordic Walkingozni, vagy simán csak gyalogolni, mikor, hogy. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy az öregedés, és ennek egyik legfélelmetesebb kísérője, az Alzheimer kór kivédésének, na jó, legalábbis késleltetésének, a rendszeres mozgás az egyik ellenszere. Hogy a feladat még nagyobb kihívás legyen, folyamatosan posztolok arról, hogy mi mit tehetünk magunkért, az aktív idős korért. Mert hát más úgy sem fog, az állami egészségügyre ne számítsunk.
Több módon is támogathatsz: gyere velem NW-ozni, vagy csatlakozz a Kétker Közösségi Alapítvány önkénteseihez, vagy a legegyszerűbb, legkényelmesebb módon; pénzadománnyal. Legalább 150 ezer forint kezdő tőkét szeretnék összegyűjteni, hogy Alzheimer Cafét és edukációs kampányt indíthassunk itt a 2. kerületben is.
Hogy mi az az Alzheimer Café? A posztjaimból erre is fény fog derülni.
Az adományozók között, önkénteseink által varrott szütyőket fogok kisorsolni, az adomány nagyságától függően egyet-kettőt-hármat. Mert Kétker KA-nak a zöld gondolat is fontos. Bosszantó, hogy még mindig milliók használnak műanyag zacskókat. Tudtad, hogy a mikro műanyag is felelős lehet a demencia kialakulásáért? Ökoklubunkba is benézhetsz…

„Támogatásoddal a Kétker Közösségi Alapítványt segíted.”

Köszönjük a támogatást!

  • Kategória:Swimathon 2023
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

    Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

    Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

    Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

  • 0 Ft
6%
Köszönjük! Jelenleg 6%-ka gyűlt össze 150000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

150000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

1 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

9000 Ft

Támogatók 💘