Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Óriási élmény volt tavaly nyáron kísérni 25 kamaszlányt önismereti útjukon. Tanultak, fejlődtek és engem is tanítottak, türelmet, elfogadást, nyitottságot, életörömöt sugároztak mindenkinek, aki részt vett a programban. Ők fogalmazták meg, hogy milyen fontos munka ez, és milyen fontos lenne, hogy fiúk és lányok, férfiak és nők, közösen tegyenek azért, hogy a rég megkövült nemi sztereotípiák változzanak. Erre teszünk kísérletet a Túl távol, elég közel táborban, dolgozunk nemi szerepek megértésén, a társadalmi sztereotípiák tisztázásán, az asszertív, hatékony kommunikáció elősegítésén. Szeretnénk, ha mindenki hozzáférhetne ehhez a programhoz, azért indultunk a Swimathonon, hogy ösztöndíjas és kedvezményes helyeket is felajánlhassunk a résztvevőknek.

Az én felajánlásom, úszni kevésbé tudva, hogy hozzájárulok a Pécs-Újhegy Szabadidőpark virágosításához, a tavasz óta nevelgetett levendula palántáimmal.

Izsák Mónika vagyok és azért gyűjtök, hogy esélyt teremtsek minden kamasz számára a fejlődésre. 100 000 Ft összegyűjtésére teszek kísérletet. Kérlek, ha támogatnád ügyünket, járulj hozzá egy levendulapalánta árával ahhoz, hogy azok a kamaszok is hozzáférjenek a programhoz, akik ezt egyébként nem engedhetnék meg maguknak.

Köszönjük a támogatást!

 • Kategória:Swimathon 2023
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft
8%
Köszönjük! Jelenleg 8%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

3 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

8000 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: Dakó Ádám Ferenc
  • Támogatás összege:

   5000 Ft

  • Megjegyzés:
 2. Név: DR.NEICHL NÓRA 
  • Támogatás összege:

   2000 Ft

 3. Név: Pinterics Gábor