Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Tatabánya
ITT-HON Közösségi Alapítvány

Rövid bio: Környezetvédelmi technikus vagyok, ebben a munkakörben dolgozom.
A munkám mellett több hobbim is van. Szeretek túrázni, egy kisebb csoporttal havonta indulunk újabb és újabb kalandokra.
S ha már a környezet a munkám része is, miért ne ez állna a kedvenc tevékenységem középpontjában is. Mi is ez? Hát a foltvarrás, az újrahasznosításra fókuszálva.
Korunk két nagy problémájával próbálom felvenni a magam szerény módszereivel a küzdelmet, az elmagányosodással és a túlhasználattal. A varrás és varrás tanítás remek eszköz mindkét problémára, hiszen a közös alkotó felület összehozza az embereket, és közben gátat vethetünk a manapság uralkodó „használd- és dobd el” szemléletnek.
Hosszú ideje élek, dolgozom és alkotok Tatabányán. Mindig is fontos volt számomra a közösség, a közösségben való aktív alkotás, így nem is volt kérdés, hogy egy új kihíváshoz csatlakozzam.
A jelenleg bejegyzés alatt álló ITT-HON Közösségi Alapítvány kurátori tisztségét is elvállaltam, mert fontosnak éreztem a tatabányai közösségekért való tevékenységet. Szimpatikus számomra, hogy nem egy konkrét cél elérése, hanem a helyi közösségeket érintő célok mentén működünk majd.
Nagyköveti szerepet vállaltam a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány képviseletében, a Swimathon országos, közösségi adománygyűjtő kampányban.
A kampányban Tatabányán létrejövő ITT-HON Közösségi Alapítványnak, azaz az ITT-HON-KÁ-nak gyűjtök.
Lelkesítő számomra a közösségi alapítványok tevékenysége, az ITT-HON-KA elindulása. Hiszem, hogy ITT-HON, – azaz Tatabányán – tenni és lenni jó! Az ITT-HON-KA a Tatabányán élő emberek és közösségeik céljainak megvalósulását támogatja, ami az egész város javát szolgálja. A közösségi alapítványok, így az ITT-HON-KA is helyi adományokat gyűjtenek és ösztönzik a helyi kezdeményezések megvalósulását, a közösségeket. Most a Pécsi Közösségi Alapítvány kampányában van lehetőségünk adományokat gyűjteni. Az adományod természetesen hozzánk kerül, a tatabányai közösségeket fogod segíteni vele.
Nagykövetként azt vállaltam, hogy körbejárom Tatabányát és az általam készített kis szeretet szíveket hagyok el. Ahogy én járom a város különböző részeit és hagyom el a szeretet szíveket, úgy várom a támogatásotokat, hogy ne csak a szerencsés megtalálók járjanak jól, hanem veletek együtt az ITT-HON-KA is!
Tartsatok velem Ti is!
Anyagi vállalás: 100 000 Ft

„Támogatásoddal az ITT-HON Közösségi Alapítvány „ITTHONKA” (Tatabánya) létrejöttét segíted.”

Köszönjük a támogatást!

 • Kategória:Swimathon 2023
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft
3.5%
Köszönjük! Jelenleg 3.5%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

2 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

3500 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: LUGOSI BÍBORKA 
  • Támogatás összege:

   1500 Ft

  • Támogatás összege:

   2000 Ft

  • Megjegyzés: Sok sikert! Én is szeretek Tatabányán lakni, örülök, hogy valami tesz a környezetéért.