Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Lévai Ramóna vagyok, történelem-ének tanár szakos hallgató. Gyerek korom óta szívesen részt vettem különböző közösségi tevékenységekben, mindig szívesen mozogtam fiatalok között, ez vezetett odáig, hogy ma a FECSKE alelnöke lehetek, akikkel különböző programokat, rendezvényeket és önkéntes lehetőségeket biztosítunk a ceglédi és környékbeli fiataloknak. Az egyesület által ismertem meg a Gyökerek és Szárnyak Alapítványt, akikkel idén a Swimathon keretein belül, jelnyelvről szóló videók segítségével szeretnénk támogatást gyűjteni. A téma különösen közel áll hozzám, mivel kicsi gyerek korom óta hallássérült vagyok és mindig is érdekelt a jelnyelv, azonban eddig még csak egy félévig volt alkalmam tanulni. Ettől függetlenül izgatottan várom a kihívást, hogy minden héten új, és hasznos videókkal álljunk a közönség, az adományozók elé.

„Támogatásoddal a Cegléd és Térsége Közösségi Alapítvány „CETKA” (Cegléd) létrejöttét segíted.

Köszönjük a támogatást!

  • Kategória:Swimathon 2023
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

    Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

    Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

    Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

  • 0 Ft
0%
Köszönjük! Jelenleg 0%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

0 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

0 Ft

Támogatók 💘