Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk: Momo és Bukfenc vagyunk, a Jóbuda csapatának tagjai, noha a közös fotókon nem mindig láthatsz minket. Már jó ideje méltatlankodunk, hogy a gazdáink (Andi és Eszter) nem vonnak be eléggé minket is az alapítvány munkájába, jó, ha a szokott szerda esti stáb után még időben kivisznek sétálni… De most úgy döntöttünk, hogy mi is aktívan beszállunk, és négylábú követekként indulunk a Swimathon adománygyűjtő kampányban.

Magunkról:

Momo: két éves leszek éppen a Swimathon idején, a Futrinka vizslamentő egyesülettől kerültem a gazdáimhoz. A szeretetrohamaimmal állítólag megnehezítem az életüket, de sebaj! Borzasztó kíváncsi vagyok mindenre, imádok fürödni és az erdőben követni a vadak nyomát. A pórázt utálom, de muszáj, bár ügyesen közlekedem a városban, a szemem mindig a gazdin van. A rengeteg energiámat most a kampányra fogom fordítani, csak figyeljetek!

Bukfenc: én már 12 éves vagyok, én is októberben születtem, úgyhogy a kampány idején a szülinapomat is megünnepelheted! Ha a labda után futok, ezt egyáltalán nem veszed észre a koromat. Nagyon szeretem a gyerekeket, a sétát, és örülök, hogy Óbudán egyre több olyan hely van, ami kutyáknak is jó.

A vállalásunk: szeretnénk összegyűjteni 120.000 forintot, hogy a Jóbuda jövő évi programterveit támogassuk. A Swimathon idején a gazdikkal végigjárunk olyan óbudai helyeket, ahová beengednek kutyákat is, és mesélünk nektek a tapasztalatainkról. És persze sokat fogunk sétálni együtt is, külön is, ha kedvetek van, tartsatok velünk. Kutyajó buli lesz!

Köszönjük a támogatást!

 • Kategória:Swimathon 2023
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft
10.4%
Köszönjük! Jelenleg 10.4%-ka gyűlt össze 120000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

120000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

3 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

12500 Ft

Támogatók 💘

  • Támogatás összege:

   5000 Ft

 1. Név: Hruskó Erika
  • Támogatás összege:

   2500 Ft

  • Megjegyzés:
 2. Név: Vig Péter
  • Támogatás összege:

   5000 Ft

  • Megjegyzés: