Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

MOSTJÓ a duó formációnk neve.
Németh Andrea énekes és Horváth Sándor zeneszerző, dalszövegíró, gitáros, szájharmonika, népi muzsikusok vagyunk.

A formációnk 2022. év elején alakult, először hárman voltunk a csapatban, de idővel jobbnak láttuk, ha duóként folytatjuk tovább a zenélést. Mindketten pedagógusként dolgozunk, régóta gyerekekkel foglalkozunk. Közel 10 éve töretlen a barátságunk, s ez nagyban segíti a harmonikus zenei munkásságunkat is. Gördülékenyen, vidáman, és feszültségmentesen tudunk egymás társaságában dolgozni.

Dalszövegeink és vidám lüktetésű dallamaink olyan hétköznapi emberekhez szólnak, amilyenek mi is vagyunk. Napi szituációkról, szeretetről, kedvességről, barátságról, szerelemről énekelünk. Célunk, hogy dalaink közvetítésével a koncertjeinkre látogató emberekkel együtt egy olyan közösséget építsünk, melyben, legalább abban az egy-két órában képesek legyünk a napi problémákat levetkőzni, ezáltal kikapcsolódni, kicsit átszellemülni egy szeretetteljesebb világba. Mi ezt valljuk, és koncertjeinken ezt az életérzést, ezáltal hitelesen át tudjuk adni az odalátogató embereknek.
Nagyköveti szerepet vállaltunk a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány képviseletében, a Swimathon országos, közösségi adománygyűjtő kampányban.
A kampányban Tatabányán létrejövő ITT-HON Közösségi Alapítványnak, azaz az ITT-HON-KÁ-nak gyűjtünk. Lelkesítő számunkra a közösségi alapítványok tevékenysége, az ITT-HON-KA elindulása. Valljuk, hogy ITT-HON, – azaz Tatabányán – tenni és lenni jó! Az ITT-HON-KA a Tatabányán élő emberek és közösségeik céljainak megvalósulását támogatja, ami az egész város javát szolgálja. A közösségi alapítványok, így az ITT-HON-KA is helyi adományokat gyűjtenek és ösztönzik a helyi kezdeményezések megvalósulását, a közösségeket. Most a Pécsi Közösségi Alapítvány kampányában van lehetőségünk adományokat gyűjteni. Az adományod természetesen hozzánk kerül, a tatabányai közösségeket fogod segíteni vele.
Nagykövetként azt vállaltuk, hogy a kampány során a dalainkból részleteket osztunk meg veletek. Ahogy mi is adunk magunkból egy kicsit, úgy várjuk, hogy ti is adjatok magatokból egy kicsit. Hogy ne csak mi gyarapodjunk, hanem veletek együtt az ITT-HON-KA is!
Tartsatok velünk Ti is!
A vállalt összeg: 100.000Ft

„Támogatásoddal az ITT-HON Közösségi Alapítvány „ITTHONKA” (Tatabánya) létrejöttét segíted.”

Köszönjük a támogatást!

  • Kategória:Swimathon 2023
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

    Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

    Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

    Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

  • 0 Ft
0%
Köszönjük! Jelenleg 0%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

0 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

0 Ft

Támogatók 💘