Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Simányi Péter vagyok, 34 éves villamosmérnök, egykori hivatásos sportoló. Életemből eddig több mint harminc évet óbudai lakosként töltöttem el, jelenleg feleségemmel és két kisfiammal Csillaghegyen élek, szinte minden ideköt „óvodától egyetemig”. A közösségi építkezés, egymás támogatása, a helyi problémákról való párbeszéd, és megoldás keresés mindig is szívügyem volt. Mivel hiszek az alulról induló, lokális kezdeményezések eredményességében, és magam is aktív vagyok közvetlen lakóközösségünk szervezésében (hol utcabállal, hol szemétszedéssel), nagy örömmel értesültem arról, hogy Óbudán ilyen előremutató, közösségi finanszírozásra épülő pályázati programok valósulhatnak meg. Mint korábbi sikeres pályázó, nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy nagykövetként most én is részt vehetek a JÓbuda Alapítvány adománygyűjtésében, melynek kapcsán életem egy eddig kevesebb reflektorfényt kapott oldalát szeretném előtérbe hozni. A kihívás keretében ennek értelmében vállalom 5 darab vegyes technikájú csendélet megfestését, melyeket a felajánlásokért cserébe az egyes adományozóknak szánok, remélve, hogy az adományozás pillanatnyi öröme mellett hosszútávon is jó érzés tölti majd el őket a képek láttán. Célom, hogy alkotásaimmal 150.000 forintot gyűjtsek a JÓbuda Közösségi Alapítvány számára helyi közösségi ügyek támogatására.

Köszönjük a támogatást!

  • Kategória:Swimathon 2023
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

    Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

    Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

    Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

  • 0 Ft
0%
Köszönjük! Jelenleg 0%-ka gyűlt össze 150000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

150000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

0 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

0 Ft

Támogatók 💘