Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Merem, nem merem? Kapok, nem kapok? Sikerül vagy nem? Kibírom vagy nem? Gyermekként meghatározó emlékem volt, amikor válaszként együttérző tekintetet kaptam. Bizony az is megmaradt, amikor csak egy hideg, sablonmondat hangzott el a felnőttektől a nehéz élethelyzetekben, az elesettségemben, a zavaromban, az egyedüllétben. Később pedagógusként, szülőként és az utóbbi években gyászkísérőként is tapasztaltam, milyen fontos, hogy legyenek erőforrásaink, eszközeink, bátorságunk ahhoz, hogy a változásokban, veszteségekben, nehéz megélésekben ott tudjunk lenni a gyerekekkel amikor kérik, és hátrébb tudjunk bennük bízva lépni, amikor arra van szükségük.

Évek óta szívügyem, hogy a gyerekek a veszteségeikben, a nehéz élethelyzeteikben támogatást kapjanak környezetükben. Láthattam már sokszor a sorstársi kamaszcsoportokban, vagy a diákoknál, hogyan tud erőforrás lenni akár élethosszan az, ha nincsenek egyedül, és találnak eszközöket saját maguk számára, míg ott vagyunk velük.

A Hullámhegyek hullámvölgyek kiállítás azért olyan szívmelengető és fontos számomra, mert a bemutatkozó alkotásokon keresztül maguktól a gyerekektől tanulhatunk erről most valami fontosat. A bátorságukról, az érzéseikről vagy éppen a nyitottságukról, amikor a képeken, filmkockákon, a verssorokban minden kimondható. MIndezt pedig eljuttathatjuk az ország több pontján sok-sok gyermekhez!

A bátorság bizony nekem is nehezen megy néha. Egy korábbi Swimathon kampány esetében például még megijedtem, de most nem fogok. Ez kicsit bonyi, mert úszni bizony nem tudok, bár többször nekirugaszkodtam. Mégis fejest ugrok, mert kampányolni, gyűjteni tudok. Az adományokért cserében vállalom, hogy én is keményen dolgozom. Hetente négyszer edzem a gyűjtés alatt, mert kell ahhoz izom is, hogy minden követ megmozgassak 🙂

Köszönjük a támogatást!

Sajnáljuk. Ez az űrlap már nem elérhető.

50%
Köszönjük! Jelenleg 50%-ka gyűlt össze 200000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

200000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

11 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

100000 Ft

Támogatók 💘

1. Név: GYENES ZSUZSA

2. Név: Macsek Anita

• Megjegyzés: ❤️
  3. Név: Kubinyi Tünde

5000 Ft

• Megjegyzés: Szükség van ilyen kezdeményezésre. Bátorságban és erőben nincs hiány. Drukkolok, hogy minél nagyobb anyagi támogatás is összejöjjön.
  4. Név: Gulyás Zoltán

• Megjegyzés:

15000 Ft

• Név: Perlaki Katalin

10000 Ft

• Megjegyzés: Szurkolok, hogy valóra váljon!
    • Név: Mészáros Mária

10000 Ft

• Megjegyzés: Büszke vagyok rád!
    • Név: Albert Enikő

10000 Ft

• Megjegyzés: Remek kezdeményezés, sok sikert!
    • Név: Bence Kalmar

• Megjegyzés: Sok sikert