Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Társadalmi célú és érzékenyítő filmek készítésével foglalkozom az Északi Támpont Egyesület nevű civil szervezetnél. Munkám során gyakran találkozom, olyan nehéz vagy bonyolult helyzetekkel amikre csak a civil társadalom kínál igazán jó megoldást. Hiszek abban, hogy a civil szervezeteknek együtt kell működnie, hogy a gyermekeinkre közösen egy élhetőbb világot hagyjunk. Mivel magam is két fiú apukája vagyok, ezért számomra számomra a befogadó, támogató és élhető társadalom különösen fontos.

Kihívásom: ” Sziasztok, én Bálint vagyok és csokoládéfüggő. Szóval az én kihívásom az, hogy egy hónapig – vagy amíg össze nem gyűlik a vállalásom – megpróbálok nem enni csokoládét. Ez bizony kemény erőpróba lesz, amiben minden önfegyelemre szükségem lesz, de mint látjátok számomra is ennyire fontos a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány ügye, hogy még ilyen extrém dolgokat is bevállalok miattuk.”
Anyagi vállalás: 100.000 Ft

Köszönjük a támogatást!

• Kategória:Swimathon 2023
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

• 0 Ft
12%
Köszönjük! Jelenleg 12%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

4 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

12000 Ft

Támogatók 💘

1000 Ft

• Megjegyzés: Ketbtanla.csoki árával tudok hozzájárulni.
  1. Név: Attila Gold

5000 Ft

• Megjegyzés: Hajrá!
  2. Név: Gedeon Andor

3000 Ft

• Megjegyzés: Hajrá!
  3. Név: Velenczei Ágnes

3000 Ft

• Megjegyzés: Tiszteletreméltó vállalás! Kicsit segítek, hogy hamarabb ehess csokoládét! Hajrá Bálint!