Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Vajda Anikó vagyok. Pécsen születtem, itt nőttem fel és itt élek jelenleg is, ezért szívügyem Pécs fejlődése, szépítése. Sok évvel ezelőtt találkoztam Pécs egyik legelkötelezettebb szervezetével, az Európai Gondolatok Egyesületével, melynek hírnevét ma már az egyesület önkénteseként igyekszem öregbíteni. Megtiszteltetés számomra az egyesület követeként a Swimahton Pécs 2021. kampány kihívásában részt venni.
Öröm az EGE-tagjának lenni, mert mindig valami újat ad a generációknak, Pécs polgárainak. A sok közül egy-kettőt megemlítek: a tradicionális „Házi készítésű sütemények versenye”; a „Legszebb konyhakert” – Magyarország legszebb konyhakertjei és „Pécs város legszebb virágoskertje, balkonja” versenye. A kertészkedők klubjában sok hasznos tanácsot kapok. Az „Angol szókincsfejlesztő nyelvklub” kiváló oktatója minden órán a kiválasztott témában közel hozza hozzám/hozzánk azokat a kuriózumokat, ami bővíti a látókörömet. Az Európai Gondolatok Egyesülete Képzőművészeti kiállításokat szervez.
Az Állatkertben „Fűszer- és gyógynövény szigetet” hozott létre. Minden korosztály kedvére ismerkedhet és gyönyörködhet az illatos fűszer- gyógynövényekkel, amelyek az ételeink kellemes ízét, zamatát adják és a gyógyászatban, a gyógyszereink alapanyagaként is szolgálnak. A Swimathon új lehetőséget nyújt számunkra, céljaink megvalósításához. Pécs Kertváros területén a gondozatlan, elhanyagolt játszóterek homokozói helyére fűszer- és gyógynövény szigetet varázsolnánk.
Megkérem minden kedves Barátomat, Ismerősömet, valamennyi Pécs sorsát szívén viselő Embertársamat, hogy tartson velem, segítse egyesületünk kitűzött céljának elérését, hogy együtt örülhessünk Pécs Kertváros új, üde, illatos színfoltjának.
Kihívás: A feltérképezett pécsi fürdőhelyeket megkeresem és kétszer körbegyalogolom.
Kitűzött összeg: 60.000 Ft

Támogass!

Sajnáljuk. Ez az űrlap már nem elérhető.

0%
Köszönjük! Jelenleg 0%-ka gyűlt össze 60000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

60000 Ft