Irodalmi Diszkó – ÚSZÓINK – Arató Vilja

Arató Vilja vagyok, az Emberség Erejével Alapítvány programkoordinátora és a MeseTérKép egyik alapítótagja. 12 éve költöztem Pécsre, hogy művelődésszervezést tanuljak itt. Az volt a terv, hogy aztán gyorsan megyek is vissza Pestre, hogy ott csináljak valami igazán szuper dolgot, de aztán rájöttem, emiatt igazán kár lenne elmenni innen, mert ez a város maga is épp elég szuper. Az egyik legnagyobb oka, amiért szeretek Pécsen élni, hogy itt mindig igazán klassz, sokszínű programok vannak, amik igazán klassz emberek találkozását teszi lehetővé. Ezek közül is egy kiemelkedő élményem még az egyetemi évekből az Irodalmi Diszkó programsorozat. Volt benne zene, volt benne irodalom, volt benne beszélgetés. Hát mi kellhet még? Az irodalmi diszkóban tulajdonképpen az egyetlen rossz dolog, hogy sajnos forrás hiányában már évek óta nem volt. Ez ellen viszont tehetünk. Én személy szerint például azt teszem, hogy az Irodalmi Diszkó Swimathon követeként arra buzdítalak titeket, dobjunk össze együtt a következő Irodalmi Diszkó Fesztiválra 100 000 forintot. Az eredeti terv az volt, hogy ha ez összejön, akkor nem száz, hanem egyenesen 1000 (!) métert leúszok a Hullámfürdőben a kampány zárásakor. A járványhelyzet miatt azonban sajnos úszkálni nem lehet, viszont mivel nekem nagyon fontos, hogy tartsam a szavam, arra gondoltam, hogy futvaúszásban fogom teljesíteni ezt a távot. Na de, mi az a futvaúszás? Majd meglátjátok! Emellett pedig vállalom azt is, hogy hálám jeléül minden támogatónak készítek egy, a saját víz alatti képemhez hasonló, exkluzív, szívhez szóló üdvözlőlapot, amin ő szerepel kedvenc írója vagy költője társaságában. Na viszlát, és kösz a halakat!

120.00% növekedés
120 000 Ft adományozva, cél összeg: 100 000 Ft