Irodalmi Diszkó – ÚSZÓINK – Milbacher Róbert

Milbacher Róbert vagyok, a Pécsi Tudományegyetemen tanítok irodalmat, az utóbbi néhány évben irodalomtörténeti témájú könyveken túl szépirodalmi jellegű műveim is megjelentek. Régi mániám, hogy Pécsett egyfajta országos irodalmi centrumot kellene létrehozni, amire mind szellemi öröksége, mind pedig pezsgő kulturális jelene szinte determinálja a várost. Ennek a már meglévő (Jelenkor, könyvtárak, könyvkiadók, egyetem, stb.) műhelyek szakmai összekapcsolása mellett olyan, az év különböző szakaszaiban, de rendszeresen megvalósuló programsorozat realizálásával kellene formát adni (különböző irodalmi beszélgetések, felolvasások, kritikai viták, esetenként zenés, kávéházi estek, irodalmi előadóestek, stb.), mint amilyen a nagy múltra visszatekintő, de forráshiánnyal küszködő Irodalmi Diszkó is. Az Irodalmi Diszkó tavaszi rendezvényéhez szeretnék támogatást gyűjteni, cserében vállalok 500 méter úszást, vagy 5 kör mountainbike túrát a Nyugat-Mecsekben. Kitűzött cél 150.000 Ft

15.33% növekedés
23 000 Ft adományozva, cél összeg: 150 000 Ft