Mecsekszabolcsi Környezet- és Érdekvédő Egyesület és Baranya MAG közösség -ÚSZÓINK – Szalma Vali

A nagykövetiséget vállalni felelősség. Kiállni egy dolog mellett, dédelgetni, életben tartani, etetni útjára engedni. Nekem ezt jelenti. Jurta élet adó szer. Megszületni e világra, az a szép! Élni és értelemmel tölteni fel a világot, az nagyon szép! A két kezemből fakadó értelmet agyag tárgyakba tudom lehelni. Történelmi korok homályból irányító hangulatait, rezgéseit adni át, a mai embernek. Egy jurta, időutaztató képessége csodákat tud felszínre hozni. Megmutatni egy jurta belső világában e teremtés legendás képességét, mindenkinek. Törökülésben, féltérden, csak a kezeinkkel alkotni a puha agyagból. Korlátlanul engedni az időnek, az ősök sugdosó szellemeinek… és nagykövetnek lenni ebben a kibontakoztatásban. Néhány képpel illusztrálom, mit adott eddig is a történelem, a múlt szelleme, vagy az ősöké. Mire lehet képes az, aki beül egy kis időkiesésre a leendő jurtába, velem… 50 ezer forint összegű adomány gyűjtését célzom meg.

22.22% növekedés
11 111 Ft adományozva, cél összeg: 50 000 Ft