Tegyünk Egymásért Egyesület-Úszóink-Polos Tímea

2014.-ben a nyári szünidő megkezdését követően az akkor 6 éves kislányom nagy örömmel jött haza, hogy ő a Tegyünk Egymásért Egyesületnél milyen jól érezte magát, a Tízen Túliak klubjában. Mindenképp szerette volna, ha vele megyek, mert már arról is tájékozódott, hogy felnőttek részére is több klub működik pl. gasztro, varró. Első benyomásra rokonszenvesek voltak a programok és, hogy kivétel nélkül, kórtól, mindentől független mindenki el tudta foglalni magát. Oly annyira meg tetszett az egyesület tevékenysége és programjai, hogy szinte észre sem vettem egy év elteltével már önkénteskedtem gyes mellet. Amikor lehetőség adódott az Egyesület közfoglalkoztatás keretén belül felajánlott számomra egy munka lehetőséget. Feladatom a lakossági irodában segédkezni pl. iratok nyomtatása vagy telefonon történő ügyintézés ezen kívül a rendezvények, klubok, programok szervezésében is részt vettem. Önbizalmam nem volt, de Bartókné Ehreth Anita bíztató szavai erősítettek és mindig jobban élveztem a munkámat. Nagyon sok rendezvényt, és ami ennél is fontosabb az itt élőknek munka lehetőséget teremtett az egyesület. A TegyEgy biztató főnökei és kollégáim szavára, nőtt az önbizalmam és érettségire is beiratkoztam. Három évet dolgoztam az Egyesületnél, amiért hálás vagyok, mert nem csak plusz jövedelemhez jutottam, hanem rengeteg sikerélmény ért, kapcsolatokat szereztem, olyan emberekkel ismerkedhettem, meg akikkel valószínűleg más úton nem lett volna lehetőség. Ezért szeretnék, a Tegyünk Egymásért Egyesülettel együtt úszni egy célért, hogy együtt újabb sikert érhessünk el. Abban az esetben, ha a járványhelyzet nem teszi lehetővé az úszást a TegyEgy követeivel 5-8 km hosszú távot túrázunk. Kitűzött célom 100.000 Ft összegyűjtése ennek érdekében számítok, bízok az adakozó segítségedben! Tegyünk Egymásért!

0.00% növekedés
0 Ft adományozva, cél összeg: 100 000 Ft