Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Az idei év elején tudatosult bennem, hogy a rossz közérzetemet, kedvetlenségemet és motiválatlanságomat nagyrészt annak köszönhetem, hogy nem tudom rávenni magam a mozgásra. Az elmúlt néhány évben a legtöbbet olyankor sportoltam, amikor nagybevásárlásra mentem, vagy amikor elromlott a házunkban a lift, és fel kellett gyalogolnom az ötödikre. Irigyeltem a barátaimat, akik szemmel láthatóan jól érzik magukat a bőrükben. Lesz ami lesz alapon márciusban elmentem a Pitypang tánciskola egyik kifejezetten felnőtteknek szóló kezdő balett alapú tánctréning órájára. Retro diszkónál és falusi báloknál komolyabban soha nem táncoltam, semmi közöm nem volt a baletthez, az alkatom sem éppen egy balerináé, de úgy gondoltam, miért ne próbáljam ki?

Teljesen elvarázsolt a zene, a közösség, a tanárunkból áradó pozitív energia, a komoly izommunka, a koncentráció, az elegancia és a légiesség. Pontosan ezekre volt szükségem.

Már az első óra után nőiesebbnek és magabiztosabbnak éreztem magam. Büszke vagyok magamra, hogy minden órán egy kicsit jobban sikerülnek a gyakorlatok, formálódik az alakom és már sokkal könnyebben megyek fel az ötödikre (úgy tűnik, a liftet örökre kiszerelték).

A vállalásom az, hogy a kampány ideje alatt minden nap fogok sportolni. Amikor csak időm engedi, a Pitypang tánciskola óráira megyek majd, és más mozgásformákat is kipróbálok.

Az adományaitokkal a Pitypang Művészeti Alapítványt szeretném támogatni, hogy Markó Éva egyre több fiatallal, középkorúval és időssel, férfival és nővel ismertethesse meg a balett csodálatos világát.

Szeretnék 80.000Ft-ot gyűjteni erre a célra.

Köszönjük a támogatást!

 • Kategória:Swimathon 2023
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft
13.8%
Köszönjük! Jelenleg 13.8%-ka gyűlt össze 80000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

80000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

4 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

11000 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: KRAUT ZOLTÁN 
  • Támogatás összege:

   3000 Ft

 2. Név: ANTAL ZSÓFIA
  • Támogatás összege:

   5000 Ft

  • Támogatás összege:

   2000 Ft