Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Fejér Yvett vagyok, az éppen alapítás alatt álló Józsefvárosi Közösségi Alapítvány, azaz a JÓZSKA elnöke. Célunk az adományozói kultúra fejlesztése és a helyi ügyek iránti elköteleződés erősítésén keresztül szemléletformálás, a kerület fejlődését célul kitűző kezdeményezések pénzbeli és egyéb módon történő támogatása. A környezetvédelem, az épített és természeti környezet fejlesztése és védelme, a fenntarthatóság, a zöld aktivizmus erősítése, innovatív technikai megoldások elérhetővé tétele az élhetőbb környezet megvalósítása érdekében. Vállalásom egy pár perces koreográfia megtanulása és előadása egy táncos barátommal együtt. A rendhagyó ötletet egy szerencsétlen baleset adta, melynek során nyár elején eltörtem az egyik lábam. Örökmozgó vagyok, a közel 2 hónapos szobafogság alatt a mozgás szabadsága hiányzott a legjobban. Arra gondoltam, hogy részleges gyógyulásomat jól szimbolizálná valamilyen fajta mozgás, melynek egy nagyon szép formája a tánc.

Kitűzött összeg: 300.000 Ft.

Az adományok a JÓZSKA létrejöttét támogatják.

„Támogatásoddal a Józsefvárosi Közösségi Alapítvány „JózsKA” (Budapest VIII. kerület) létrejöttét segíted.”

Köszönjük a támogatást!

  • Kategória:Swimathon 2023
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

    Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

    Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

    Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

  • 0 Ft
0%
Köszönjük! Jelenleg 0%-ka gyűlt össze 300000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

300000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

0 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

0 Ft

Támogatók 💘