Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Tatabánya
ITT-HON Közösségi Alapítvány

Rövid Bio: Thai masszőr és parapszichológus vagyok. A Metafizikai és Szellemtudományi Akadémián végeztem test- és lélekgyógyászként. Nagyon fontos az érintés, a kapcsolódás, ezért ezt a gyógyítási folyamatot masszázs formájában gyakoroltam tovább. Szeretek és tudok is az emberekhez kapcsolódni, és tudom, hogy ezt a képességet remekül tudom majd az alapítványi tevékenység közben hasznosítani.
A jelenleg bejegyzés alatt álló ITT-HON Közösségi Alapítvány kurátori tisztségét is elvállaltam, mert fontosnak éreztem a tatabányai közösségekért való tevékenységet. Szimpatikus számomra, hogy nem egy konkrét cél elérése, hanem a helyi közösségeket érintő célok mentén működünk majd.
Nagyköveti szerepet vállaltam a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány képviseletében, a Swimathon országos, közösségi adománygyűjtő kampányban.
A kampányban Tatabányán létrejövő ITT-HON Közösségi Alapítványnak, azaz az ITT-HON-KÁ-nak gyűjtök.
Lelkesítő számomra a közösségi alapítványok tevékenysége, az ITT-HON-KA elindulása. Hiszem, hogy ITT-HON, – azaz Tatabányán – tenni és lenni jó! Az ITT-HON-KA a Tatabányán élő emberek és közösségeik céljainak megvalósulását támogatja, ami az egész város javát szolgálja. A közösségi alapítványok, így az ITT-HON-KA is helyi adományokat gyűjtenek és ösztönzik a helyi kezdeményezések megvalósulását, a közösségeket. Most a Pécsi Közösségi Alapítvány kampányában van lehetőségünk adományokat gyűjteni. Az adományod természetesen hozzánk kerül, a tatabányai közösségeket fogod segíteni vele.
Nagykövetként azt vállaltam, hogy a kampány során két felajánlást teszek.
Nagyon szeretem a szép, harmonikus öltözködést. Így az első felajánlásom, hogy meghirdetem és elajándékozom azokat a szép ruháimat, melyeket már nem viselek.
Másik felajánlásom, hogy a kampány során bejárom Kertvárost. Hetente két alkalommal sétálok Tatabánya kertvárosi részén és ahol szemetet találok, azt összegyűjtöm. Ahogy én járom a Kertváros részeit és gyűjtöm a szemetet, úgy várom a támogatásotokat, hogy ne csak a kertvárosi utcák gazdagodjon tisztaságban, hanem veletek együtt az ITT-HON-KA is adományban!
Tartsatok velem Ti is!
Anyagi vállalás: 100 000 Ft

„Támogatásoddal az ITT-HON Közösségi Alapítvány „ITTHONKA” (Tatabánya) létrejöttét segíted.”

Köszönjük a támogatást!

 • Kategória:Swimathon 2023
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft
95%
Köszönjük! Jelenleg 95%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

4 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

95000 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: Arai-Bogár Éva
  • Támogatás összege:

   20000 Ft

  • Megjegyzés:
  • Támogatás összege:

   5000 Ft

  • Támogatás összege:

   20000 Ft

  • Megjegyzés:
 2. Név: Csaba Mesterhazi
  • Támogatás összege:

   50000 Ft