Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Nevem: Gaál Zoltánné, az Európai Gondolatok Egyesületének (20 éve) elnöke, a „P. Oktatási Központ” Második Esély Iskolájának intézményvezetője (41 éve) vagyok. Követként népszerűsítem a GYÓGYNÖVÉNYEK, FŰSZERNÖVÉNYEK BEÜLTETÉSÉT PÉCS KERTVÁROS JÁTSZÓTEREIRE.
Az Állatkertben 2019-ben felavattuk az Európai Gondolatok Egyesülete által létrehozott FÜVÉSZKERTET: gyógy- és fűszernövények szigetét. A látogatók pozitív visszajelzése adta a játszóterek növényekkel való beültetésének ötletét. Fontosnak tartom, hogy a jövő nemzedéke kisgyermekkortól ismerje meg a gyógy- és fűszernövényeket, illatáról, formájáról, hogy felnőttként gyógyításra is és az ételek ízesítésére is tudatosan használhassa. A beültetésre várók közül egyet kiválasztottam!
TUDTAD? A rozmaring az egyik legnépszerűbb FŰSZERNÖVÉNY, melynek gyógyító hatásairól már a középkorban is több feljegyzés született. Vizsgaidőszakban naponta két-három csésze rozmaringtea nyugtató, stresszoldó, kiegyensúlyozó hatással is bír. Javítja a koncentrációt; Stimulálja a vérkeringést; Jól jöhet fejfájás esetén; A hajhullás ellen is használhatjuk; Gyulladáscsökkentő hatásai vannak; Az immun-rendszerünket is erősíti; Jótékonyan hat az emésztésre.
Napjainkban egyre gyakrabban kerül szóba az egészségtudatosság, a betegségek megelőzését és kezelését célzó életmódváltás szükségessége, az önellátás minél teljesebb mértékben történő biztosítása, illetve a népi gyógymódok alkalmazása az öngyógyításban. Mindehhez kitűnő forrásként szolgálnak a gyógy- és fűszernövények.
Az emberek az idők folyamán otthon, fűben-fában keresték betegségeikre a gyógymódot,
MIÉRT NE TEGYÜK MI IS EZT!
Amennyiben egyetértesz, fontosnak tartod ezt az Európai Gondolatok Egyesülete általi kezdeményezést, kérlek állj az ügy mellé támogatásoddal!
Kihívás: Pécs fürdőhelyeit feltérképezem, megkeresem és 2-szer körbegyalogolom
Kitűzött összeg: 120 000 Ft

Támogass!

Sajnáljuk. Ez az űrlap már nem elérhető.

0%
Köszönjük! Jelenleg 0%-ka gyűlt össze 120000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

120000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

0 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

0 Ft

Támogatók 💘