Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Schmidt László vagyok a Baranya Megyei SZC Zsolnay Vilmos Technikum és Szakképző Iskola tanára.
A tanítás területén eltöltött közel tíz év alatt sok diákot tanítottam. Közgazdászként, szakoktatóként fontosnak tartom az állandó megújulást, a hagyományok őrzését, a régi és modern korok étkezési szokásainak ismeretét, de elsődleges, hogy a tanuló és oktató közösen fejlessze egymást. Ignacio Nacho Estradahoz hasonlóan szerintem, „ha egy gyerek nem tud úgy tanulni, ahogy tanítjuk, akkor úgy kell tanítanunk, ahogy tanulni, tud”.
Szakoktatóként tanítók szakács-, cukrász-, pincér tanulókat, fejlesztek jó és hátrányos helyzetben lévő vagy akár sajátos nevelési igényű diákokat is. Az elmúlt években felnőtteket is oktatok.
Hobbijaim közé tartozik a helyi és a nemzetközi gasztronómia népszerűsítése, így az egészségtudatosság, a helyes táplálkozásra nevelés is. Az elmélet tanítás mellett, mindig fordítok időt arra, hogy bemutassak egy-egy érdekes alapanyagot, fűszernövényt.
Örömmel vettem az Európai Gondolatok Egyesületének felkérését, hogy követként népszerűsítsem a
gyógynövények, fűszernövények használatát. Támogatom kezdeményezésüket, hogy már a gyermek-kortól kezdve készségszinten, illetve később tudásszinten bemutassuk ezeket a növényeket. Fontosnak tartom, hogy felhívjuk a figyelmet a rengeteg feldolgozott élelmiszer fogyasztása ártalmas az egészségre, fogyasszunk helyette friss, étvágygerjesztő ízesítőkkel, fűszerekkel gazdagított, helyi ételeket, élelmiszereket.
Nagykövetként népszerűsítem a közösségi gyógynövény és fűszerkertek kialakítását. Azon dolgozom, hogy a kampány ideje alatt, és utána is, minimum 50.000 Ft-ot összegyűjtsek a program megvalósítására.
Kihívás: Dömörkaputól a Kisrétig gyalogolok (oda-vissza)
Kitűzött összeg: minimum 50 000 Ft

Támogass!

Sajnáljuk. Ez az űrlap már nem elérhető.

0%
Köszönjük! Jelenleg 0%-ka gyűlt össze 50000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

50000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

0 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

0 Ft

Támogatók 💘