Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Ludván Zsolt vagyok, egy művészeti gimnáziumban tanítok animációsfilm készítést és médiát.
Amióta az eszemet tudom olvastam és olvasok ma is.
A tanári munkám során egyre többször tapasztaltam, hogy fogy az irodalmi alkotásokra utalás köre.
Mikor Richly Zsolt Háry János című filmjét néztük kiderült, hogy nem ismerős sehonnan. Gondoltam azzal segítek, hogy a nagyot mondó katona alakja Münchausen báró figurájában is fellelhető… hát szegény báró sem volt ismerős a társaságnak, pedig rövidesen a saját történeteiket kéne elmesélniük animációs filmen. Ehhez viszont olvasni kell. Megragadok én is minden lehetőséget, hogy ezt a mulatságot népszerűsítsem. Fejleszti a képzelőerőt, az elvont gondolkodást, szóval minden olyat, amire szüksége lehet egy gyereknek, aki animációval szeretne foglalkozni.
Kapóra jött a Játszó-Tér Egyesület felkérése, hogy legyek „Az olvasás menő!” kezdeményezésük „nagykövete”. Vállalom, hogy minden héten egy kis animációt készítek, illetve készítünk a diákjainkkal. A metamorfózis/átalakulás az animáció kulcseszköze. Egymásba változó dolgok, lények, olyan történések, amik korábban még nem léteztek, de animációval létrehozhatók. Hasonlít annak a világnak a megteremtéséhez, ami olvasás közben történik, de ezt sokak számára meg lehet mutatni.
Legyen az első dolog egy KÖNYV!
Nagykövetként vállalom, hogy a projekt iránt érdeklődők, támogatók szavazatai alapján választjuk ki, hogy mi lesz a következő megjelenő alak. Szeretném, ha támogatásokból össze tudnánk gyűjteni legalább 50 ezer forintot. A végén a teljes animációt közzétesszük. Igyekszem minden platformon elmondani, hogy az „Olvasás menő!”

Köszönjük a támogatást!

Sajnáljuk. Ez az űrlap már nem elérhető.

0%
Köszönjük! Jelenleg 0%-ka gyűlt össze 50000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

50000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

0 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

0 Ft

Támogatók 💘