– IV. Vince Patak Regatta megrendezése –

A folyamat fókuszpontja egy papírhajó versenysorozat a Vince-patak vizén, utcaszínházi eszközökkel celebrálva, zenével, óriásbábokkal kísérve.

A projekt rövid távú célja, hogy közösségi összefogásban előkészítsünk és megvalósítsunk egy városi ünnepet a mindenki számára nyitott, közös térben és ez az ünnep nyomot hagyjon maga után a környezetünkön és az emberek emlékeiben egyaránt.

A hosszú távú cél az, hogy a különböző generációkat érzékenyítsük arra, hogy merjenek önfeledten minőségi időt együtt tölteni, úgy hogy nem restek ennek az előkészítésében és adott esetben a megvalósításában is részt venni. Reményeink szerint nem csak a papírhajó versenyeknek tudunk hagyományt teremteni, hanem ennek a közösségi folyamatnak az újratermelődését is elő tudjuk segíteni.

Támogass!

 • Kategória: Aktuális
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft

Összesen adományoztak 🙌

5 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

45000 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: Dr. Pavluska Valéria
  • Támogatás összege:

   10000 Ft

  • Támogatás összege:

   10000 Ft

  • Támogatás összege:

   10000 Ft

 2. Név: Zeller Anna Eszter