– IV. Vince Patak Regatta megrendezése –

A folyamat fókuszpontja egy papírhajó versenysorozat a Vince-patak vizén, utcaszínházi eszközökkel celebrálva, zenével, óriásbábokkal kísérve.

A projekt rövid távú célja, hogy közösségi összefogásban előkészítsünk és megvalósítsunk egy városi ünnepet a mindenki számára nyitott, közös térben és ez az ünnep nyomot hagyjon maga után a környezetünkön és az emberek emlékeiben egyaránt.

A hosszú távú cél az, hogy a különböző generációkat érzékenyítsük arra, hogy merjenek önfeledten minőségi időt együtt tölteni, úgy hogy nem restek ennek az előkészítésében és adott esetben a megvalósításában is részt venni. Reményeink szerint nem csak a papírhajó versenyeknek tudunk hagyományt teremteni, hanem ennek a közösségi folyamatnak az újratermelődését is elő tudjuk segíteni.

Támogass!

  • Kategória: Aktuális
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

    Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

    Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

    Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

  • 0 Ft

Összesen adományoztak 🙌

1 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

5000 Ft

Támogatók 💘