Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

„Támogatásoddal a MiskolcÉRT Közösségi Alapítvány (Miskolc) létrejöttét segíted.”

Szia Mindenki! A nevem Rita. Rendkívüli örömmel és elkötelezettséggel vállaltam, hogy a MiskolcÉRT Közösségi Alapítvány nagykövete legyek.  Ebben a szerepben lehetőségem nyílik arra, hogy egy olyan csapat tagja legyek, amely a helyi közösségek fejlesztéséért és támogatásáért alakult. Coach, tréner, mediátor vagyok 25 éve segítem az embereket. Büszkeségem az FMÉ, vagyis a FeszültségMentes Életért módszer. A mindennapi életünkben található stresszt és feszültséget szeretném csökkenteni, és az embereknek segíteni, hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet éljenek. Ehhez az élethez a közösség támogatása is hozzá tartozik. Miskolci lakosként a városom iránti szeretetem és elkötelezettségem mélyen gyökerezik. A helyi közösségek, kezdeményezések és projektek támogatása az egyik fő célom. Hiszem, hogy egy erős és összetartó közösség mindent képes elérni. Nagykövetként nagyobb esélyt látok arra, hogy többet tegyek azokért a projektekért és kezdeményezésekért, amelyek valóban pozitív változást hoznak a helyi közösségek életében. Bízom benne, hogy együtt, közösen, képesek vagyunk nagy dolgokat véghezvinni!

A 4 hét alatt, heti 1 kardio edzést teljesítek, felhívva a szívbetegek figyelmét a mozgás fontosságára a gyógyulásban. Minden edzés előtt élő bejelentkezést teszek facebookon a teremből. Heti 1 alkalommal FMÉ nevető foglalkozást tartok a stressz levezetésére a Népkertben. A részvételi díj, adomány a közösségi alapítványnak! Az eseményt meghirdetem a Facebookon és Live-ot is indítok.

Legalább 100 000 ft-ot szeretnék gyűjteni.

„Támogatásoddal a MiskolcÉRT Közösségi Alapítvány (Miskolc) létrejöttét segíted.”

Köszönjük a támogatást!

 • Kategória:Swimathon 2023
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft
2%
Köszönjük! Jelenleg 2%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

1 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

1967 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: Monostori Éva
  • Támogatás összege:

   1967 Ft

  • Megjegyzés: MiskolcÉRT és RitáÉRT! :)