Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Bár Pécsen születtem, sohasem laktam ott, hanem egy közeli kisvárosban, amelynek a neve szintén „Pécs”-csel kezdődik. Azonban minden fontos dolog Pécshez köt: itt jártam iskolába, itt dolgoztam, itt élnek-halnak a barátaim és itt érzem otthon magam. Nagyon szeretem ezt a várost és mindig örülök, ha tehetek valamit érte. Pályafutásom legnagyobb részében különféle kereskedelmi létesítmények élén álltam, és tapasztalataimra hivatkozva állíthatom, hogy egy nagyáruház legalább olyan remek találkozási és ismerkedési pont, mint a Forum Romanum – bár ez utóbbit csak hírből ismerem. Akkoriban ezt nagyon élveztem, most pedig a nyugdíjat.
Másfelől úgy gondolom, hogy a közösségben, közösségért, végzett jótékony, jószándékú tevékenység minden ember életében jó, ha helyet kap, mert örömet okoz. Aki nem hiszi, járjon utána, de legjobb, ha saját maga kipróbálja, majd gyakorolja.

Vállalása 100.000 Ft

Köszönjük a támogatást!

  • Kategória:Swimathon 2023
  •  SimplePay vásárlói tájékoztató

    Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

    Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

    Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

  • 0 Ft
0%
Köszönjük! Jelenleg 0%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

0 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

0 Ft

Támogatók 💘