Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Rövid Bio: Nyugdíjas intézményvezetője vagyok egy éve a tatabányai Füzes Utcai Általános Iskolának.  Intézményünk cigány nemzetiségű iskola, annak minden örömével és nehézségével.
Több évtizedes munka során megtapasztaltam a tatabányaiak segítőkészségét, nagyon sok szép gesztus érkezett felénk. Az elmúlt évben ugyan nyugdíjba vonultam, s azt gondoltam, nyugdíjasként is aktív cselekvője leszek a városnak, így nem kérettem magam akkor, amikor a közösségi alapítvány formálásába meghívást kaptam.
A nyugalmas időszak nem tartott sokáig, idén szeptembertől ismét visszakerültem az intézménybe egy évre.
A jelenleg bejegyzés alatt álló ITT-HON Közösségi Alapítvány kurátori tisztségét is elvállaltam, mert fontosnak éreztem a tatabányai közösségekért való tevékenységet. Szimpatikus számomra, hogy nem egy konkrét cél elérése, hanem a helyi közösségeket érintő célok mentén működünk majd.
Nagyköveti szerepet vállaltam a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány képviseletében, a Swimathon országos, közösségi adománygyűjtő kampányban.
A kampányban Tatabányán létrejövő ITT-HON Közösségi Alapítványnak, azaz az ITT-HON-KÁ-nak gyűjtök.
Lelkesítő számomra a közösségi alapítványok tevékenysége, az ITT-HON-KA elindulása. Hiszem, hogy ITT-HON, – azaz Tatabányán – tenni és lenni jó! Az ITT-HON-KA a Tatabányán élő emberek és közösségeik céljainak megvalósulását támogatja, ami az egész város javát szolgálja. A közösségi alapítványok, így az ITT-HON-KA is helyi adományokat gyűjtenek és ösztönzik a helyi kezdeményezések megvalósulását, a közösségeket. Most a Pécsi Közösségi Alapítvány kampányában van lehetőségünk adományokat gyűjteni. Az adományod természetesen hozzánk kerül, a tatabányai közösségeket fogod segíteni vele.
Nagykövetként azt vállaltam, hogy naponta változó tanulócsoporttal az iskolánk környékét napi őrjárattal megtisztítjuk a szeméttől. Ahogy mi járjuk az iskola környékét, úgy várom a támogatásotokat, hogy ne csak a Füzes utcaiak járjanak jól, hanem veletek együtt az ITT-HON-KA is!
Tartsatok velem Ti is!
Anyagi vállalás: 100.000 Ft.

„Támogatásoddal az ITT-HON Közösségi Alapítvány „ITTHONKA” (Tatabánya) létrejöttét segíted.”

Köszönjük a támogatást!

Sajnáljuk. Ez az űrlap már nem elérhető.

12%
Köszönjük! Jelenleg 12%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

2 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

12023 Ft

Támogatók 💘

  • Támogatás összege:

   10000 Ft

 1. Név: Velenczei Ágnes
  • Támogatás összege:

   2023 Ft

  • Megjegyzés: Kedves Péter! Jó szívvel támogatom, hogy elinduljon a sikeres gyűjtése és az IT-HON-KA működése. Nagyon jó csapatba állt be, amiben nem csak adni, hanem folyamaosan kapni is fog. A legszebb 6 évemet az FKA kurátoraként éltem meg.