Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Geológus technikus, közművelődési és közönségkapcsolati szakember, képzésszervező vagyok.
Sok mindent csinálok, nagyon sok irányban van elköteleződésem. Hobbim a könyv, filmsorozat és Petanque. Függő vagyok. Nem mindig ebben a sorrendben, hangulatomtól függően, de mindig akad valami, amiben kiteljesedhetek és kikapcsolódhatok.
Híve vagyok a közösségi gondolkodásnak. Vallom, hogy az együtt gondolkodás az egyetlen járható út.
A jelenleg bejegyzés alatt álló ITT-HON Közösségi Alapítvány kurátori tisztségét is elvállaltam, mert fontosnak éreztem a tatabányai közösségekért való tevékenységet. Szimpatikus számomra, hogy nem egy konkrét cél elérése, hanem a helyi közösségeket érintő célok mentén működünk majd.
Nagyköveti szerepet vállaltam a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány képviseletében, a Swimathon országos, közösségi adománygyűjtő kampányban.
A kampányban Tatabányán létrejövő ITT-HON Közösségi Alapítványnak, azaz az ITT-HON-KÁ-nak gyűjtök.
Lelkesítő számomra a közösségi alapítványok tevékenysége, az ITT-HON-KA elindulása. Hiszem, hogy ITT-HON, – azaz Tatabányán – tenni és lenni jó! Az ITT-HON-KA a Tatabányán élő emberek és közösségeik céljainak megvalósulását támogatja, ami az egész város javát szolgálja. A közösségi alapítványok, így az ITT-HON-KA is helyi adományokat gyűjtenek és ösztönzik a helyi kezdeményezések megvalósulását, a közösségeket. Most a Pécsi Közösségi Alapítvány kampányában van lehetőségünk adományokat gyűjteni. Az adományod természetesen hozzánk kerül, a tatabányai közösségeket fogod segíteni vele.
Nagykövetként azt vállaltam, hogy a kampány során10 alkalommal ezer forint értékben sorsjegyet vásárolok. A rajta található esetleges nyereményt felajánlom, melyet kiegészítek +10 ezer forinttal. Ahogy én is adok magamból egy kicsit, úgy várom, hogy ti is adjatok magatokból egy kicsit. Hogy ne csak mi gyarapodjunk, hanem veletek együtt az ITT-HON-KA is!
Tartsatok velem Ti is!

Vállalás: 100 000 Ft.

„Támogatásoddal az ITT-HON Közösségi Alapítvány „ITTHONKA” (Tatabánya) létrejöttét segíted.”

Köszönjük a támogatást!

Sajnáljuk. Ez az űrlap már nem elérhető.

37%
Köszönjük! Jelenleg 37%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

4 fő