Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Rónoki Bertalan vagyok és egész életemben Pécsett éltem.
Amíg ezt tehetem szeretném, hogy civil munkával továbbra is kulturálisan virágzó város maradjon. Fontosnak tartom a pécsi közösségeket, melyektől már számos fantasztikus élményt kaptam, mind a Pécsi Slamtől vagy korábban a cserkészettől. Most szeretnék én segíteni egy szervezetnek. Mind az irodalom, mind a közösségi jelenlét fontos a számomra, ennek folytán talált meg a nagyköveti szerepkör. A Játszó-Tér Egyesület idén indít egy hiánypótló kezdeményezést, amiben egy olvasásnépszerűsítő játékos foglalkozás sorozatot szerveznek. Számos helyi általános iskola bevonásával terveznek workshopokat, szabadulószobát és más játékos foglalkozásokat tartani. Jómagam diszlexiával küzdök, amihez nagy segítség, ha az ember rendszeresen olvas, azonban ez az elején sok szenvedéssel jár, az ezzel a tanulási zavarral élő emberek számára. De ha egyszer túl jut az ember ezen az akadályon sokat javulhat a helyzet, ebben segíthet a Játszó- Tér programja: Az olvasás menő! Ehhez azonban szükség van egy költség keretre.
Emiatt fordulok hozzátok. Sajnos az ekcémám miatt nem vállalhatok úszást, azonban minden nap egy órát faragni fogok és az így készült apróságokat az adományozóink számára szeretném ajándékozni. Vállalásom 50 000 forintnyi adomány gyűjtése.

Köszönjük a támogatást!

 • Kategória:Swimathon 2023
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft
42%
Köszönjük! Jelenleg 42%-ka gyűlt össze 50000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

50000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

6 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

21000 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: Biluska David Norbert
  • Név: Gergő Hajba
   • Név: POZONEC MÁRIA DOROTHEA
    • Támogatás összege:

     2000 Ft

    • Név: FEHÉR KINGA 
     • Támogatás összege:

      5000 Ft

    • Név: Georgina Flach