Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Mindum Károly vagyok. Legtöbben ultrasportolóként ismernek. Teljesítettem többek közt a 10 szeres iromant, voltam korosztályos ultratriatlon világbajnok, 24 órás kerékpárban van egy EB bronzérmem és egyelőre még én tartom a korosztályomban a 7 napos kerékpározás világrekordját. Amikor befejeztem az aktív sportot, más hasznos elfoglaltságot kerestem. Aggaszt a környezetünk állapota, a klímaváltozás kihívásai az egyre mélyülő társadalmi különbségek. Bekapcsolódtam több civil szervezet munkájában és próbálok segíteni, ahol tudok.
Most például egy nagyon jó kezdeményezéshez próbálok támogatókat szerezni. A Játszó-Tér Egyesület már évek óta működtet egy társasjáték klubot, ami a közösségi élet egy új színtere lett a városban és több olyan estet is szervezett már, ami kapcsolódik az irodalomhoz. Az újabb projektjük az általános iskolásokat célozza meg. Egy kalandjátékkal szeretnék népszerűsíteni az olvasást a hatodikosok körében, olyan programokat terveznek számukra, amivel el lehet csábítani őket a számítógép mellől.
Hogy bizonyítsam elkötelezettségemet az ügy mellett, komoly vállalást teszek. Az őszi időszak nem igazán kedvez a szabadtéri úszásnak, de én szeretem a kihívásokat.
A cél 50 000 forint összegyűjtése, ezért vállalom, hogy megmártózom az ország négy legnagyobb tavában egy nonstop bringatúra keretében.
A felkészülésről és az akcióról folyamatosan tudósítani fogok.
Kérem, hogy támogassátok ti is a Játszó-Tér Egyesületet, hogy megvalósulhasson ez a remek kezdeményezés, mert nemcsak sportolni, olvasni is menő!

Köszönjük a támogatást!

 • Kategória:Swimathon 2023
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft
12%
Köszönjük! Jelenleg 12%-ka gyűlt össze 50000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

50000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

3 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

6000 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: Turi Attiláné
  • Támogatás összege:

   2000 Ft

  • Megjegyzés: Sok sikert!
 2. Név: Szabó Eszter
  • Támogatás összege:

   1000 Ft

  • Megjegyzés: Sok sikert
  • Támogatás összege:

   3000 Ft