Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Rövid Bio: Némettanár vagyok, vállalkozóként tanítok. Gyerekkoromban kerültem Tatabányára, így rengeteg élmény, emlék, illat és ismerős arc köt a városhoz, ahol tényleg itthon érzem magam. Nagy örömmel csatlakoztam az ITT-Hon közösségi alapítványhoz, mert hiszek abban, hogy az ember egymaga kevés a dolgok formálásához, de egy közösség a saját környezetét jobbá tudja tenni, ezáltal pedig a nagy egész is javul.
A jelenleg bejegyzés alatt álló ITT-HON Közösségi Alapítvány kuratóriumi elnöki tisztségét is elvállaltam, mert fontosnak éreztem a tatabányai közösségekért való tevékenységet. Szimpatikus számomra, hogy nem egy konkrét cél elérése, hanem a helyi közösségeket érintő célok mentén működünk majd.
Nagyköveti szerepet vállaltam a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány képviseletében, a Swimathon országos, közösségi adománygyűjtő kampányban.
A kampányban Tatabányán létrejövő ITT-HON Közösségi Alapítványnak, azaz az ITT-HON-KÁ-nak gyűjtök.
Lelkesítő számomra a közösségi alapítványok tevékenysége, az ITT-HON-KA elindulása. Hiszem, hogy ITT-HON, – azaz Tatabányán – tenni és lenni jó! Az ITT-HON-KA a Tatabányán élő emberek és közösségeik céljainak megvalósulását támogatja, ami az egész város javát szolgálja. A közösségi alapítványok, így az ITT-HON-KA is helyi adományokat gyűjtenek és ösztönzik a helyi kezdeményezések megvalósulását, a közösségeket. Most a Pécsi Közösségi Alapítvány kampányában van lehetőségünk adományokat gyűjteni. Az adományod természetesen hozzánk kerül, a tatabányai közösségeket fogod segíteni vele.
Nagykövetként azt vállaltam, hogy az európai kultúra napján, szeptember 20-án 20 könyvet fogok elhagyni kávézókban, éttermekben, vasútállomáson, buszpályaudvaron, rajtuk az üzenetünkkel. Ahogy én járom a város különböző részeit és hagyom el a könyveimet, úgy várom a támogatásotokat, hogy ne csak a szerencsés megtalálók járjanak jól, hanem veletek együtt az ITT-HON-KA is!
Tartsatok velem Ti is!
Anyagi vállalás: 100.000 Ft.

„Támogatásoddal az ITT-HON Közösségi Alapítvány „ITTHONKA” (Tatabánya) létrejöttét segíted.”

Köszönjük a támogatást!

 • Kategória:Swimathon 2023
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft
20%
Köszönjük! Jelenleg 20%-ka gyűlt össze 100000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

100000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

1 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

20000 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: Mezővári András
  • Támogatás összege:

   20000 Ft

  • Megjegyzés: Hajrá, ITT-HON-KA!