Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Szepesvári Petra vagyok fotós, aki sosem balettozott..viszont az elmúlt években rengeteget fényképezett ebben a témában, köszönhetően a Pitypang Tánciskolának.
MArkó Évi iskolája abszolút formabontó…már a tanítványok „összetétele” által is.
A pici ovisoktól a 60+os korosztályig , a klasszikus balerina alkattól a plus size-ig mindenki megtalálható. És ez igazán felemelő…, hogy valahol végre tényleg tud működni az elfogadás , a közhelyektől mentes jelenlét, ahol mindenki azért van jelen , hogy felfedezzen önmagából egy újabb részt ,amit a táncnak köszönhetően meg is talál.
Jó lenne ha ezt még többen megtapasztalhatnák. Így segítsünk nekik , hogy az adományok által létrejöhessenek az ingyenes órák, a senioroknak akár új perspektívákat adó versenyek, fesztiválok.
Amit megígérek nektek, hogy a gyűjés ideje alatt minden nap megmutatom nektek a fotóimon keresztül, hogy kik is azok a nagyszerű táncosok, akiknek hála a Pitypang ilyen igazán sokrétű közösséggé válhatott. A célom 80.000- ft összegyűjtése a kampány ideje alatt.

Köszönjük a támogatást!

 • Kategória:Swimathon 2023
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft
5%
Köszönjük! Jelenleg 5%-ka gyűlt össze 80000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

80000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

1 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

4000 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: Wéber Tilla