Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Varga Aranka vagyok, a Játszó-Tér Egyesület induló projektjének nagyköveteként szeretnék teljesíteni egy kihívást és egyben támogatókat mellénk állítani.
Miért vállaltam „Az olvasás menő!” elnevezésű irodalmi kalandjáték érdekében mindezt? Mert engem már gyerekként elvarázsoltak a tündérmesék, kamaszként, ha nem aludtam, akkor csak olvastam és olvastam, fiatal felnőttként mindig volt velem egy könyv, hogy bárhol elmerülhessek benne, kezdő tanárként olvasni tanítottam kisiskolásokat, majd Meseóra könyvet írtam nekik, később rávettem az induló „Gandhi” középiskolásait, hogy velem verseljenek, és immár 20 éve az egyetemen írok-olvasok diákjaimmal közösen. Igen, az olvasás menő, igazi varázslat, legyen mindenkié ez az élmény. Az pedig egy extra lehetőség, hogy van egy társasjátékokban járatos csapat ( naná, hogy a Játszó-Tér Egyesület), akik most azt tervezik, hogy az olvasás örömét egy kalandjátékkal fűszerezve osztják meg hatodikos diákokkal.
Ehhez a kiváló tervhez nagykövetként két dologgal fogok hozzájárulni. Legyen az olvasás is Maraton, így a kihívásom 42 könyvcím, amit az elmúlt 42 napban 42 ismerősöm olvasott. Hétről-hétre fogom megosztani a reményeim szerint egyre bővülő címlistámat. Ezzel kérem az „olvasóimat”, hogy egy kis adománnyal járuljanak hozzá az olvasást népszerűsítő játékhoz, bizakodva, hogy 42ezer forintot össze tudok így gyűjteni. Mert nem csak hiszem, hanem tudom, hogy „Az olvasás menő!”

Köszönjük a támogatást!

 • Kategória:Swimathon 2023
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft
4.8%
Köszönjük! Jelenleg 4.8%-ka gyűlt össze 42000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

42000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

1 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

2000 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: Hives Tamás
  • Támogatás összege:

   2000 Ft

  • Megjegyzés: