Ha adományod

SimplePay-en keresztül küldenéd, görgess lejjebb az űrlaphoz!

Ha utalással támogatnál, a közleménybe mindenképp írd be a támogatandó nagykövet nevét!

Pécsi Közösségi Alapítvány

Számlaszám: 11731001-23113859
HU69117310012311385900000000
OTPVHUHB
OTP Bank
1051 Budapest, Nádor utca 16.

Adományod 24 órán belül kerül fel a honlapunkra.

Rövid Bio: RAZABRA Magyar Termékmárka Tervezője, kivitelezője.
„Munkáimat valódi bőrből tervezem-készítem. Fő jellegzetességük a domborodó, kör-alakú motívumok, mandalák, melyek szintén valódi, natúr bőrből készülnek. A kör a teremtő erő jelképe, amely egyben teljes és tökéletes, a végtelen egység, a folytonosság szimbóluma.”
Mint a munkában, úgy az életben is a tökéletességre, az egységre és a folytonosságra törekszem.
Nagyköveti szerepet vállaltam a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány képviseletében, a Swimathon országos, közösségi adománygyűjtő kampányban.
A kampányban Tatabányán létrejövő ITT-HON Közösségi Alapítványnak, azaz az ITT-HON-KÁ-nak gyűjtök.
Lelkesítő számomra a közösségi alapítványok tevékenysége, az ITT-HON-KA elindulása. Hiszem, hogy ITT-HON, – azaz Tatabányán – tenni és lenni jó! Az ITT-HON-KA a Tatabányán élő emberek és közösségeik céljainak megvalósulását támogatja, ami az egész város javát szolgálja. A közösségi alapítványok, így az ITT-HON-KA is helyi adományokat gyűjtenek és ösztönzik a helyi kezdeményezések megvalósulását, a közösségeket. Most a Pécsi Közösségi Alapítvány kampányában van lehetőségünk adományokat gyűjteni. Az adományod természetesen hozzánk kerül, a tatabányai közösségeket fogod segíteni vele.
Nagykövetként azt vállaltam, hogy minden nap teszek valami jót, ahogy eddig is, csak most megosztom Veletek. Tégy jót Te is minden nap! Szemetet szedek, hontalannak ételt-italt viszek, véradásra megyek, használt- de szép ruhákat ajándékozok el, ültetek fát, állat-menhelyre élelmiszert viszek és a szeretett könyveimből is hagyok el ajándékba padon egy-egy személyes üzenettel. Ahogy én járom a várost különböző vállalt feladataim megvalósítására, úgy várom a támogatásotokat, hogy ne csak az adni jó örömét, hanem a kapni jót is megtapasztaljuk veletek együtt az ITT-HON-KA célkitűzéseihez!
Tartsatok velem ti is!
Anyagi vállalás: minimum 150.000Ft.

„Támogatásoddal az ITT-HON Közösségi Alapítvány „ITTHONKA” (Tatabánya) létrejöttét segíted.”

Köszönjük a támogatást!

 • Kategória:Swimathon 2023
 • SimplePay vásárlói tájékoztató

  Tudomásul veszem, hogy a Pécsi Közösségi Alapítvány, [7624 Pécs SZENT ISTVÁN TÉR 17.]) adatkezelő által a pecsikozossegialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

  Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, támogatás összege

  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 • 0 Ft
1.3%
Köszönjük! Jelenleg 1.3%-ka gyűlt össze 150000 forintnak, ami kevesebb, mint a kitűzött cél.

Cél 🌈

150000 Ft

Összesen adományoztak 🙌

1 fő

Jelenlegi felajánlások 💰

2000 Ft

Támogatók 💘

 1. Név: Vodicskáné Ráczkövi Ildikó
  • Támogatás összege:

   2000 Ft

  • Megjegyzés: Sok sikert Dóra!